Jestem administratorem i mam nadzieję, że uda mi się pozyskać pomoc. Widzę przydatność i potrzebę takiej grupy, chociaż jestem beznadziejnie niedostatecznie wykwalifikowany do tej pracy. W tej chwili ludzie mają zamiar zmieszać potężną substancję chemiczną z inną potężną substancją chemiczną w słoiku z masonem na ladzie. Nawet nie zastanawiają się, co będzie dalej. Może się zagotować i okaleczyć rodzinnego psa, wywołać pożar lub oślepić. Są ludzie i posty na tej stronie, którzy w swoich poszukiwaniach (czegokolwiek szukają) zapomnieli o logice i mają zamiar "pieprzyć się i dowiedzieć się o czymś, co może zakończyć ich wolność lub życie. Jeśli mają szczęście, nic się nie stanie. Nie przestrzegali wystarczająco dokładnie przepisu. Dodali reagenty w złej kolejności. Może wybrali przepis, który nie działa, ponieważ był o wiele łatwiejszy niż ten, który by działał, lub dlatego, że ktoś miał niepełną pamięć o czymś, co mu powiedziano lub co widział. Osoba nastawiona na wytwarzanie narkotyków bez wcześniejszego zrozumienia mechaniki podstawowej chemii jest poważnym zagrożeniem, którego można uniknąć