- Reaction score
- 107
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Kryształy o średnicy 20 mm mój mały chłopiec =)
A przechowywanie aminoketonu jako wolnej zasady nie jest zbyt mądrym pomysłem. I tak, aminy w normalnym stanie są bezbarwnymi, przezroczystymi cieczami. W aminoketonie masz kolor moczu, oczywiście zanieczyszczenia ...
Zanim się popiszesz, pomyśl choć trochę przed kim się popisujesz =)
A przechowywanie aminoketonu jako wolnej zasady nie jest zbyt mądrym pomysłem. I tak, aminy w normalnym stanie są bezbarwnymi, przezroczystymi cieczami. W aminoketonie masz kolor moczu, oczywiście zanieczyszczenia ...
Zanim się popiszesz, pomyśl choć trochę przed kim się popisujesz =)
Attachments
- Reaction score
- 107
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Próbujesz zmieszać wszystkich z gównem, aby udowodnić, że jesteś fajny, ale tak nie jest, sądząc po twoich zdjęciach. Szukamy najlepszej opcji czyszczenia bk4, w którym jest około 30 procent zanieczyszczeń, a jeśli jesteś głupi, przeczytaj ponownie post od samego początku, jest tam wskazówka ode mnie, jakiego rodzaju zanieczyszczenia i opcje czyszczenia. Staramy się pomagać ludziom, tymczasem ty piszesz bzdury próbując mnie czegoś nauczyć. Najlepszym rozwiązaniem jest, abyś zamknął gębę, jeśli nie masz nic dobrego do zaoferowania w celu rozwiązania problemu.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Bro jesteśmy zadowoleni z y, y może przestać spamować? Ludzie próbują naprawić problem
↑View previous replies…
- Reaction score
- 107
- Reaction score
- 107