- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 117
- Deals
- 64
Jako sprzedawca nie mogę opisać "złych punktów", które zrobiłeś, ponieważ sprawi to, że twoja anonimowość itp. będzie zła, a także inni - nie jestem tutaj, aby prowadzić wojnę z moimi klientami, kochanie - widzę, że czujesz się tak źle z pieniędzmi, które "straciłeś", że cały czas mówisz o zwrocie pieniędzy - nie zmusiłem cię do zakupu tak dużej ilości - escrow jest akceptowany i nie było żadnych problemów z transakcjami ze mną, odkąd istnieje. Nie będę już odpowiadał na twoje teksty, ale teraz widzę, że wiele osób napisało do mnie i powiedziało kilka rzeczy. Nazywanie mnie "obrzydliwym" od samego początku pokazało, jaką osobą jesteś i twoje zachowanie teraz również - 99,9% moich klientów jest zadowolonych i dostało kiedykolwiek reship, jeśli mieli problemy z otrzymaniem produktu itp. ale nigdy nie zachowywałem się niemiło, nawet jeśli nie zgadzaliśmy się co do punktów. Dziękuję za Twoją opinię - lepiej, że będzie ona widoczna dla wszystkich - koniec z odpisywaniem Ci z mojej strony. Innym osobom - dziękuję za bycie częścią mojego sklepu itp! Wesołych Świąt!!!
WKRÓTCE ZOSTANIE DODANA NOWA CHEMIA - GORĄCE PRODUKTY
WKRÓTCE ZOSTANIE DODANA NOWA CHEMIA - GORĄCE PRODUKTY