- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
wykryty błąd.
1. chcę zdeponować kwotę w XMR, która jest potwierdzona.
2. przechodzę do ***/account/wallet/ i wybieram xmr --> deposit
3. następnie wybieram kwotę w EUR lub USD. ta kwota jest w jakiś sposób konwertowana na xmr i generowany jest adres.
4. ale jeśli przeleję na ten adres kwotę większą niż otrzymałem w kroku 3, wyląduje tylko kwota z kroku 3: reszta zniknie.
1. chcę zdeponować kwotę w XMR, która jest potwierdzona.
2. przechodzę do ***/account/wallet/ i wybieram xmr --> deposit
3. następnie wybieram kwotę w EUR lub USD. ta kwota jest w jakiś sposób konwertowana na xmr i generowany jest adres.
4. ale jeśli przeleję na ten adres kwotę większą niż otrzymałem w kroku 3, wyląduje tylko kwota z kroku 3: reszta zniknie.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,757
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
13 Apr
Pracujemy nad możliwością uzupełniania wolnej ilości, bez generowania konkretnej ilości.
Jeśli masz taką sytuację, skontaktuj się ze mną, a my to naprawimy.
Jeśli masz taką sytuację, skontaktuj się ze mną, a my to naprawimy.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Problem nie leży tylko w tej kwocie.
po przelaniu płatności z mojego portfela xmr na wasz adres, żadna inna transakcja nie mogła zostać wykonana z mojego portfela.
Każda próba zalogowania się seedem kończy się synchronizacją na zawsze.
Technicznie rzecz biorąc, mogę wejść na moje konto, ale nie mogę zsynchronizować mojej kwoty i wykonać żadnych czynności. więc wygląda to albo jako "oczekujące", albo "zablokowane".
Nie wiem, co jest tego przyczyną, ale przypuszczam, że ten problem jest związany z tą płatnością, ponieważ pojawił się natychmiast.
po przelaniu płatności z mojego portfela xmr na wasz adres, żadna inna transakcja nie mogła zostać wykonana z mojego portfela.
Każda próba zalogowania się seedem kończy się synchronizacją na zawsze.
Technicznie rzecz biorąc, mogę wejść na moje konto, ale nie mogę zsynchronizować mojej kwoty i wykonać żadnych czynności. więc wygląda to albo jako "oczekujące", albo "zablokowane".
Nie wiem, co jest tego przyczyną, ale przypuszczam, że ten problem jest związany z tą płatnością, ponieważ pojawił się natychmiast.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,757
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Dlaczego piszesz do mnie w wiadomościach prywatnych i tutaj? Pozwól, że odpowiem Ci jutro, a Ty poćwicz swoją cierpliwość.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Odpowiedziałeś mi w PM, że nie znasz przyczyny, dlatego zgłosiłem tę kwestię do wspólnej dyskusji: Być może inni użytkownicy napotkali ten sam problem?
Uważam, że jest to poważny problem, jeśli nie mogę uzyskać dostępu do mojego portfela przez kilka dni od wykonania transferu na losowy adres.
Uważam, że jest to poważny problem, jeśli nie mogę uzyskać dostępu do mojego portfela przez kilka dni od wykonania transferu na losowy adres.
Last edited:
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,757
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
To nie jest problem po naszej stronie, to Twój portfel nie może się zsynchronizować.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Tak, rozumiem, że jest to "ogólny problem". ale teraz trwa to ponad 48 godzin od pomyślnego dokonania płatności w portfelu.
Przypadek? Nie jestem pewien.
Nie twierdzę, że jest to problem stworzony celowo przez użytkownika... ahahah....
ale uważam, że może to być związane z algorytmem generowania adresów lub czymś podobnym.
Miejmy nadzieję, że uda mi się to odblokować w ciągu 2-3 dni: monety są zamrożone, nie mogę nawet złożyć nowego zamówienia, aby kupić moje pieprzone zioło(((
Przypadek? Nie jestem pewien.
Nie twierdzę, że jest to problem stworzony celowo przez użytkownika... ahahah....
ale uważam, że może to być związane z algorytmem generowania adresów lub czymś podobnym.
Miejmy nadzieję, że uda mi się to odblokować w ciągu 2-3 dni: monety są zamrożone, nie mogę nawet złożyć nowego zamówienia, aby kupić moje pieprzone zioło(((
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,757
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Jakiego rodzaju portfela używasz?
Nie musisz odpowiadać, po prostu zaimportuj klucze do innego portfela i zsynchronizuj je tam.
Nie musisz odpowiadać, po prostu zaimportuj klucze do innego portfela i zsynchronizuj je tam.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Pierwotnie został on stworzony na xmrwallet.com
Cóż, wykonałem kilka prób zaimportowania moich kluczy do innego portfela: aplikacja mymonero i strona internetowa były używane z tym samym rezultatem: problem z synchronizacją.
Wygląda na to, że moja ostatnia transakcja nie została poprawnie przetworzona lub coś podobnego, nie wiem dokładnie.
Cóż, wykonałem kilka prób zaimportowania moich kluczy do innego portfela: aplikacja mymonero i strona internetowa były używane z tym samym rezultatem: problem z synchronizacją.
Wygląda na to, że moja ostatnia transakcja nie została poprawnie przetworzona lub coś podobnego, nie wiem dokładnie.
Last edited:
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
UPD: w końcu uzyskałem dostęp do moich środków za pomocą dziwnego portfela "monerujo". Oprócz tego teraz udało się zsynchronizować wszystkie dane.