To wszystko jest naprawdę przydatne i interesujące...
Właściwie wróciłem tutaj, ponieważ zdałem sobie sprawę, że mój spustoszony detoksem benzo mózg powiedział wcześniej reakcję Pickteta-Spenglera w odniesieniu do tryptamin i używając do tego LAH. Brain fart!
Właściwie miałem na myśli reakcję, w której tryptaminy są konstruowane przez indole....mind Przypuszczam, że w ten sposób Shulgin przechodzi od tryptaminy do rzeczy takich jak DMT, więc myślę, że rozumiem, o co ci chodzi.
Robiłem wiele niskotemperaturowych animacji redukcyjnych, w których reakcja Pickteta-spenglera jest reakcją uboczną (stąd przebiegającą w niskich temperaturach), więc przepraszam za to - chociaż wydaje się, że rozmowa przeniosła się wokół moich pierdów mózgowych i pisania pierdów!
Miałem też na myśli bromo dragonfly wcześniej!
Tak, właśnie dlatego zamierzam przekształcić całą 2,5-DMOBA w nitrostyren, a następnie w 2c-h.
W ten sposób można go przechowywać jako sól i zasadniczo, gdy natknę się na środek etylujący (nie mogę powiedzieć, że przeczytałem jeszcze powiązane syntezy, aby powiedzieć, co to jest - ale zrobię to!), a następnie mogę bromować część z nich i po prostu przechowywać resztę.
Próbuję zrobić 3,4,5 nitropropenu w tej chwili i idąc przez opis Shulgina ciemnoczerwonego roztworu, jak również wideo Mescaline / TMA tutaj, mój wydaje się trochę zbyt pomarańczowy - szczerze mówiąc, nigdy nie zrobiłem udanej syntezy z tym nitroetanem (ale to tak naprawdę nie znaczy gówno, ponieważ próbowałem go użyć tylko raz wcześniej) - jestem w części, w której muszę usunąć rozpuszczalnik pod próżnią (czasy takie jak te, żałuję, że nie mam rotovap!).
Chłopaki, jestem tak cholernie blisko uwolnienia się od benzoesu po dwudziestu dziwnych latach - w tym momencie odstawienie trwało znacznie ponad rok. Chciałem przeprosić, ponieważ ciągle mam zamglony mózg i tak często popełniam błędy, przypominając sobie informacje! Aby dodać kolejną warstwę irytacji, wszystko to jest rozmową naukową, której sprawdzanie pisowni mojego urządzenia najwyraźniej nie lubi! Zostały już tylko tygodnie, a ja nie mogę się doczekać....
Muszę przyznać, że chemia była miłym odwróceniem uwagi, a DMT i inne proste tryptaminy, które do tej pory dostarczyła, z pewnością pomogły!
To będzie interesujące, gdy ponownie rozpocznę studia licencjackie w dziedzinie sztuki, jednocześnie studiując książki chemiczne na poziomie magisterskim w wolnym czasie, haha, trochę szalona mieszanka, aby być uczciwym! Życie jest... interesujące