Forum BB odkryłem 3 dni temu dzięki rynkowi Black Pyramid i ich bardzo przyjaznemu wsparciu, do którego dołączyłem około miesiąc temu.
Po pierwsze: dziękuję wam obu za wniesienie odrobiny świeżości w tę dziedzinę, jaką jest darknet.
Po drugie i nie ostatnie, kiedy większość ludzi lubi prostotę (i brzydotę przez większość czasu) z powodu słabego kodowania lub projektowania lub po prostu dlatego, że są zbyt leniwi, aby dokonać niezbędnej aktualizacji, ci faceci podwajają ilość wysiłku i zgadnij co: to pokazuje! w każdym aspekcie!
Wielkie dzięki dla Heinsenberga i Amenhotepa za świetną robotę.
O ile mogłem wypróbować (mam w sumie 8 zrealizowanych zamówień), rynek jest bardzo szybki, zdjęcia, wyszukiwanie, profil, członek i strona produktu ładują się w mgnieniu oka.
Naprawdę podoba mi się również system sprawdzania i dynamika bez użycia Javy. To jest genialne.
Design też jest bezbłędny (ok, zgadzam się, że zawsze byłem wielkim fanem kultury egipskiej z mojej strony...).
Kiedy inne rynki wydają się stare, nudne i zwykle prowadzone przez tę samą ekipę, ty naprawdę dokonałeś czegoś, co nazywam wybuchem w tej dziedzinie i przypuszczam, że teraz jest tylko kwestią czasu, zanim przyciągniesz przyzwoity ruch, jeśli nie już.
Widziałem tu i ówdzie jakieś przepychanki z innymi ludźmi, którym możesz zawracać głowę swoimi usługami: Zignoruj ich, nie przejmuj się nimi i kontynuuj dobrą robotę.