Umieszczam P2P w kolbach okrągłodennych z 2 szyjkami do odzyskiwania Zakręt w szyjce przymocowany do szyjki od strony skraplacza gumowy korek z otworem w środku szklana rurka igies tam aż do miski moje źródło, jeśli szybkowary parowe używam do destylacji parowej metamfetaminy.
Włożyłem szklaną rurkę, która pompuje parę do kolby do P2P, powinno to naprawdę przepchnąć ckeab FB i wodę przez zakręt odzysku w dół skraplacza do kolby odbiorczej, dostałem tylko trochę, ale jeśli olej został przepchnięty, reszta była wodą. W misce mam tę sproszkowaną substancję zmieszaną z wodą i brązową plamę robaka na dnie, a także oh, jeśli P2 po nwaa 2.5 Zrobiłem 20 myjni łapówek Navi, chciałbym 25% spróbować podnieść oh do 7 = oh nie ruszył się. Czy mogę użyć ph 2,5 p2p do produkcji mety z syntezą btc na średnią skalę metyloaminą i borohydratem sodu?
Również podczas hydrolizy, jeśli bmk do P2P z kwasem fosforowym. niemożliwe jest podgrzanie do 130celcuis bez spalania produktu Mam 10-litrową kolbę z okrągłym dnem i 600-milimetrowym skraplaczem Liebiga, a kiedy idziesz do 130, ciśnienie pary jest również, jeśli skraplacz 110us w połowie drogi, którą refluksowałem 6 godzin.