- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Witam,
Przepraszam, byłem bardzo zajęty w tych dniach, wszystkie metody, które opublikowałem, zostały wykonane i przetestowane przeze mnie, jak powiedziałem w tym samym poście, to więcej z nich przetestowanych i tylko najlepszy opublikowany.
Dzięki.
Przepraszam, byłem bardzo zajęty w tych dniach, wszystkie metody, które opublikowałem, zostały wykonane i przetestowane przeze mnie, jak powiedziałem w tym samym poście, to więcej z nich przetestowanych i tylko najlepszy opublikowany.
Dzięki.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- By Handsomerx
-
10 Apr
Dlaczego nie ma odniesienia do koloru fazy olejowej i wodnej?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Nie jestem przyzwyczajony do odwoływania się do nich, ale co dokładnie musisz wiedzieć?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- By Handsomerx
-
10 Apr
Na przykład, jaki jest kolor oleju, który oddziela się od dna? Mój wyjściowy pmk ma jasnobrązowy kolor, więc zakładam, że olej, który się wydziela, powinien wyglądać podobnie.
Jaki jest kolor warstwy wodnej po oddzieleniu? Moja jest bladożółto-zielona.
Myślałem, że podawanie koloru produktu jest standardową procedurą operacyjną.
W każdym razie dziękuję! Odpowiedź będzie bardzo pomocna.
Na marginesie... kiedy mówisz "odparować dcm", czy masz na myśli pozostawienie go w niskiej temperaturze do odparowania? Czy też mówisz o usuwaniu go pod próżnią.
dzięki
Jaki jest kolor warstwy wodnej po oddzieleniu? Moja jest bladożółto-zielona.
Myślałem, że podawanie koloru produktu jest standardową procedurą operacyjną.
W każdym razie dziękuję! Odpowiedź będzie bardzo pomocna.
Na marginesie... kiedy mówisz "odparować dcm", czy masz na myśli pozostawienie go w niskiej temperaturze do odparowania? Czy też mówisz o usuwaniu go pod próżnią.
dzięki