- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Cześć,
Oto moje ostatnie osiągnięcie, aby krystalizować naturalnie w formie molekularnej samego kryształu. Bardziej czysto się nie da!!! ;-)
Wydaje się ręcznie robione, ale zaufaj mi są naturalnie uformowane!
Oto moje ostatnie osiągnięcie, aby krystalizować naturalnie w formie molekularnej samego kryształu. Bardziej czysto się nie da!!! ;-)
Wydaje się ręcznie robione, ale zaufaj mi są naturalnie uformowane!
Attachments
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 7
Bardzo dobra robota. Jakiego procesu używasz do usuwania zanieczyszczeń przypominających czarną smołę? Nawet na śnieżnobiałych kryształach pojawia się ono przy kolejnych rekrystalizacjach, a produkt końcowy staje się dość ciemny.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 7
Robisz drugą zasadę kwasową, aby usunąć czarną substancję? Podczas gazowania kryształy wolnej zasady są śnieżnobiałe, ale ciemnieją i zawierają lepką substancję po rekrystalizacji do dużych odłamków. Brudny aceton używany do mycia również zawiera dużo tej substancji i mdma. Myślałem o próbie destylacji freebazy przed krystalizacją.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Robię to tylko raz, być może wpływa na to jakość prekursora, zawsze używam wosku w proszku, który jest bardziej brudny, miałem go też na początku.
Tak, najlepszą opcją jest destylacja z parą wodną.
Sprawdziłem i wygląda na to, że zanieczyszczenie to mdp2ppol lub podobne, ale nazwa nie jest ważna w tym przypadku.
Tak, najlepszą opcją jest destylacja z parą wodną.
Sprawdziłem i wygląda na to, że zanieczyszczenie to mdp2ppol lub podobne, ale nazwa nie jest ważna w tym przypadku.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8