- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Cześć,
Oto moje ostatnie osiągnięcie, aby krystalizować naturalnie w formie molekularnej samego kryształu. Bardziej czysto się nie da!!! ;-)
Wydaje się ręcznie robione, ale zaufaj mi są naturalnie uformowane!
Oto moje ostatnie osiągnięcie, aby krystalizować naturalnie w formie molekularnej samego kryształu. Bardziej czysto się nie da!!! ;-)
Wydaje się ręcznie robione, ale zaufaj mi są naturalnie uformowane!
Attachments
Bardzo dobra robota. Jakiego procesu używasz do usuwania zanieczyszczeń przypominających czarną smołę? Nawet na śnieżnobiałych kryształach pojawia się ono przy kolejnych rekrystalizacjach, a produkt końcowy staje się dość ciemny.
↑View previous replies…
Robisz drugą zasadę kwasową, aby usunąć czarną substancję? Podczas gazowania kryształy wolnej zasady są śnieżnobiałe, ale ciemnieją i zawierają lepką substancję po rekrystalizacji do dużych odłamków. Brudny aceton używany do mycia również zawiera dużo tej substancji i mdma. Myślałem o próbie destylacji freebazy przed krystalizacją.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Robię to tylko raz, być może wpływa na to jakość prekursora, zawsze używam wosku w proszku, który jest bardziej brudny, miałem go też na początku.
Tak, najlepszą opcją jest destylacja z parą wodną.
Sprawdziłem i wygląda na to, że zanieczyszczenie to mdp2ppol lub podobne, ale nazwa nie jest ważna w tym przypadku.
Tak, najlepszą opcją jest destylacja z parą wodną.
Sprawdziłem i wygląda na to, że zanieczyszczenie to mdp2ppol lub podobne, ale nazwa nie jest ważna w tym przypadku.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8