- Reaction score
- 40
Cześć Madre, pisałem już do ciebie w sprawie tego i innych sposobów, w jakie mógłbym zostać współpracownikiem zespołu Breaking Bad, ale w poście, na który odpowiedziałem, napisałeś, że szukasz zespołu do testowania RC, a po przeczytaniu tego postu widzę, że wymieniłeś metamfetaminę jako przykładowy narkotyk, więc teraz zastanawiam się, czy dotyczy to tylko chemikaliów badawczych, czy wszystkich narkotyków? Ponieważ zdecydowanie zmieniłbym preferowany wybór narkotyków, gdyby tak było! Proszę daj mi znać i jeszcze raz dziękuję za poświęcony czas i uwagę, życzę miłego dnia!
- Reaction score
- 40
Nieważne, czytałem aplikację użytkownika TESTINT, a format, którego użył, sprawił, że pomyślałem, że jest to część postu madres. Mój błąd.
- Reaction score
- 5
Mieszkam w USA i jestem samoukiem chemikiem, który zrobił 2cx b przez e nie D i mda i meskalinę i jeśli oczywiście dmt, który jestem pewien, że większość ludzi zaczyna od ekstrakcji, a nie syntezy, chociaż chciałbym dać TSTAB strzał, który chciałbym spróbować.niektóre rcs 2cx i inne entaktogeny / psychodeliki dadzą uczciwą opinię od mailbix do bio assay i jestem bardzo dobrze połączony tam, gdzie jestem, cała sprzedaż, więc tak naprawdę nie robię małych rąk do rąk, moi ludzie robią dużą skalę lepiej w FED niż stan, mówię lol pukanie w drewno