O cunoștință de-a mea cumpără prin
Hurtownia odczynników chemicznych, dystrybutor chemii organicznej Bielsko-Biała
organicchemistrypoland.pl
(prin pm, nu prin comandă)
Multe substanțe, va trebui să traduceți întreaga pagină.
Cumpărați acid DL-mandelic ieftin aici
Funcționează, este OK
Prodej chemických látek, laboratoř, chemikálie, chemie, korozní inženýrství, výrobce speciální chemie, kovové povlaky
www.funchem.cz
Trebuie să fie verificat
Furnizor chinez BMK și multe altele
SHANXI LIANXU MATERIAL NOU .CO
Kelly whatsapp +86 185 3663 6121
1kg BMK $90
1L dietilfenilmalonat $145
Am vrut să cumpăr de la ei înainte, am căutat peste tot unde am putut, nu a existat nicio indicație că ar fi escroci, păreau legitimi.. Am vrut să comand 1 kg de țesătură pentru 800 $ și Kelly, asistentul lor de vânzări, mi-a recomandat să cumpăr prima mostră de 25 g pentru aproximativ 45 $. Ceea ce dovedește din nou că sunt legitimi... În cele din urmă, mi-am schimbat numele și prenumele în timpul plății Western Union și, prin urmare, au trebuit să-mi returneze banii înapoi și atunci nu mai era timp.
TREBUIE SĂ FIE VERIFICAT
VÂNZĂTOR DE EFEDRINĂ
Cumpărați pulbere de efedrină pură de înaltă calitate online cu Bitcoin - Cumpărați medicamente legale online, cumpărați produse chimice de cercetare, cumpărați pulberi farmaceutice brute. Pulbere de efedrină de vânzare pentru livrare peste noapte.
topchembuy.com
Trebuie să fie verificat
VÂNZĂTOR efedrină
Cumpărați EPH 30mg Tablete în Marea Britanie. 100% autentic (EPH Tablete în Marea Britanie) Ephedrine Hydrochloride 30mg Tablete Online în Marea Britanie. Calitate originală, Cumpărați Ephedrine HCL 30mg comprimate online acum!
pureeph.co.uk