- Reaction score
- 166
Când am produs fenilnitropropenă, nu am folosit încălzirea.
Turnat într-un balon
nitroetan+benzaldehidă+catalizator a fost închis și lăsat la temperatura camerei.
Balonul a fost agitat o dată pe zi. După 8 zile, soluția a fost turnată în apă ... și cristalele de propenă au căzut imediat la fund. Apa a fost decantată și cristalizată în alcool.
Dacă cineva dorește să obțină propenă de foarte înaltă calitate,
vă voi da tehnologia de mai jos:
1 mol de benzaldehidă
1,2 mol de nitroetan
+ 18 ml n-butilamină
Puneți acest lucru într-o sticlă de sticlă și închideți-o.
Agitați puternic de câteva ori pe zi.
După 8 zile, deschideți sticla și turnați 1 litru într-un recipient cu apă fierbinte.
Agitați... scurgeți apa, repetați procedura cu 500 ml de apă.
Se toarnă fenilnitropropenă cu alcool și se încălzește până la dizolvarea completă și se lasă în congelator.
Propenele se obțin prin această metodă practic fără culoare.
Culoarea este galben transparent, structura este asemănătoare cristalului de metamfetamină.
Conform metodei mele, va rezulta ~ 135-140g
Turnat într-un balon
nitroetan+benzaldehidă+catalizator a fost închis și lăsat la temperatura camerei.
Balonul a fost agitat o dată pe zi. După 8 zile, soluția a fost turnată în apă ... și cristalele de propenă au căzut imediat la fund. Apa a fost decantată și cristalizată în alcool.
Dacă cineva dorește să obțină propenă de foarte înaltă calitate,
vă voi da tehnologia de mai jos:
1 mol de benzaldehidă
1,2 mol de nitroetan
+ 18 ml n-butilamină
Puneți acest lucru într-o sticlă de sticlă și închideți-o.
Agitați puternic de câteva ori pe zi.
După 8 zile, deschideți sticla și turnați 1 litru într-un recipient cu apă fierbinte.
Agitați... scurgeți apa, repetați procedura cu 500 ml de apă.
Se toarnă fenilnitropropenă cu alcool și se încălzește până la dizolvarea completă și se lasă în congelator.
Propenele se obțin prin această metodă practic fără culoare.
Culoarea este galben transparent, structura este asemănătoare cristalului de metamfetamină.
Conform metodei mele, va rezulta ~ 135-140g
atunci când se agită zilnic soluția inițială timp de 8 zile la temperatura camerei, va fi necesar ca balonul cu capac să fie ventilat? și ar trebui ca rv-ul să evite expunerea la lumină? Mi-am imaginat că voi alege un flacon media mare de chihlimbar și îl voi depozita în dulap înainte de momentul spălării/xtalării
Mulțumesc pentru împărtășirea informațiilor, mi-ar plăcea foarte mult să încerc metoda dvs.
Mulțumesc pentru împărtășirea informațiilor, mi-ar plăcea foarte mult să încerc metoda dvs.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 157