Din nou, chiar nu înțeleg asta. Nu voi înțelege niciodată. De ce oamenii vor să sintetizeze amfetamine și eșuează, chiar și atunci când cineva le dă raporturile molare corecte, iar apoi se plâng că au făcut totul așa cum spune procedura și au eșuat din nou și din nou. Chiar și atunci când se dau raporturile molare corecte, sunt atât de multe lucruri pe care trebuie să le știi. Sau uneori chiar foarte puțin, dar acele puține informații sunt de cele mai multe ori informații cruciale pentru a face lucrurile să funcționeze. De exemplu, de câte ori trebuie să se afle în balonul de reacție un reactiv în exces în raportul molar corect pentru ca lucrurile să funcționeze. Dacă vă este prea lene să citiți chiar și o carte de bucate bună și directă, sau pur și simplu nu sunteți suficient de interesat să găsiți și să citiți chiar și o carte de bucate despre amfetamine, de ce nu cumpărați pur și simplu compusul? În aceste forumuri, văd acest tip de oameni, pe care nu i-am văzut niciodată atât de mult, nicăieri. Da, este foarte bine să înveți puțin și să dai sfaturi bune, și eu nu sunt Einstein, dar mi-am studiat toate reacțiile de pe internet. Sinteze pe forum, citit o grămadă de cărți și brevete, reacții pe diferite site-uri. Am descărcat multe cărți de chimie organică de bază etc. Am fost prost la chimie la școală, pentru că școala în sine nu mă interesa. La toate. Dar când am început să învăț chimie în urmă cu aproximativ 8 ani, sunt dependent de încercarea de noi sinteze, nu mai medicamentele. Dar acesta sunt doar eu, fiecare este diferit, dar uneori sunt atât de enervat de asta, încât trebuie să spun ceva. Și pace afară! Îmi pare rău pentru textul lung.
P.S Acest text nu a fost pentru tine OrgUnikum, ci ... știi tu, cei din text.
TheNut.