1. Distilarea cu abur va separa foarte slab amestecul de amine, distilarea în vid este cea mai bună soluție și este destul de rapidă în prezența unui vid puternic.
2. Mi-e teamă să mint, dar din câte îmi amintesc, după o singură separare a izomerilor, compoziția finală a "izomerului d al tartratului" este de aproximativ 80-90% din izomerul d și restul este izomerul l.
3. Am făcut sticlă fără separarea izomerilor dintr-un amestec de alcool și o cantitate mică de apă + componente suplimentare, am obținut o masă de sticlă monolitică, au apărut fisuri când s-a uscat complet, mai ales dacă cristalele au fost spălate cu acetonă (nu repetați greșeala mea), dar masa a rămas transparentă. În cazul meu, nu am folosit sticlărie pentru cristalizare și alte nuanțe, am petrecut 2-3 luni pe selectarea unei tehnici.
Înainte de această metodă, am încercat să fac dintr-o topire de sare, s-au obținut bucăți monolitice, dar nu transparente, doar pete de cristale transparente. A existat o idee de a face ceva asemănător cu topirea zonală.
De ce trebuie să vă demonstrez ceva? Am împărtășit experiența mea, dacă nu vă interesează, este treaba dumneavoastră personală. Chiar crezi că am nevoie de cele 250 de grame ale tale, nu contează deloc pentru mine, nu mă voi juca cu fleacuri. Consumatorii nu fac o evaluare obiectivă a purității substanțelor, este suficient să îi întrebi ce este mai bun pudra de mefedronă sau un cristal mare, ghici ce vor răspunde ... Jumătate din efectul drogurilor (stimulente cu siguranță) este aspectul lor)))
Era să uit, dacă intenționați să distilați în vid, atunci cu siguranță aveți nevoie de un spider along, deoarece vor exista fracțiuni de gunoi cu fierbere ușoară, cu ajutorul unui spider puteți schimba balonul receptor fără a opri distilarea aminei, similar cu un revolver, dar în loc de cartușe, baloane.