- Reaction score
- 166
Voi împărtăși tabelul cu dumneavoastră.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 281
Poate că este doar corect să adăugăm că temperaturile de peste 180 °C, precum cele menționate de 200 și 210 °C, cu siguranță distrug complet P2P și chiar formamida, vaporii și gazele rezultate fiind foarte toxice. Aerisiți tot ce vine din partea superioară a condensatorului în exterior! Serios!
Mențineți temperatura sub 180 °C, mai bine sub 175 °C și calibrați termometrul cu infraroșu la balonul/setul pe care îl utilizați, altfel nu veți ști niciodată exact cât de fierbinte este.
Mult noroc!
Mențineți temperatura sub 180 °C, mai bine sub 175 °C și calibrați termometrul cu infraroșu la balonul/setul pe care îl utilizați, altfel nu veți ști niciodată exact cât de fierbinte este.
Mult noroc!
↑View previous replies…
- Reaction score
- 10
Dar câte minute, 30 de minute așa cum se menționează sau 10 minute împărțite în trei porțiuni la 60w? 150 - 160C?
Vreau să încerc această sinteză, deoarece am un coleg care se întâmplă să aibă un reactor cu microunde
@G.Patton @William Dampier Orice intrare pe acest lucru?
- 15minute în total?, pentru că am citit că unii au făcut asta.
Vreau să încerc această sinteză, deoarece am un coleg care se întâmplă să aibă un reactor cu microunde
@G.Patton @William Dampier Orice intrare pe acest lucru?
- Sau poate Finalul reacției este determinat atunci când gazele încetează să fie eliberate?
Last edited:
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 281
Atașez articolul și vă puteți uita singuri. Am văzut o postare în altă parte în care cineva afirma că se obțin randamente bune, de ordinul a 80 %, într-un cuptor cu microunde de uz casnic modificat (gaură pentru condensator), cu temperaturi care nu depășesc 175 °C pentru a evita descompunerea formamidei. Nu au fost oferite detalii suplimentare în acest sens.