- Language
- 🇷🇺
- Reaction score
- 168
Voi împărtăși tabelul cu dumneavoastră.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 283
Poate că este doar corect să adăugăm că temperaturile de peste 180 °C, precum cele menționate de 200 și 210 °C, cu siguranță distrug complet P2P și chiar formamida, vaporii și gazele rezultate fiind foarte toxice. Aerisiți tot ce vine din partea superioară a condensatorului în exterior! Serios!
Mențineți temperatura sub 180 °C, mai bine sub 175 °C și calibrați termometrul cu infraroșu la balonul/setul pe care îl utilizați, altfel nu veți ști niciodată exact cât de fierbinte este.
Mult noroc!
Mențineți temperatura sub 180 °C, mai bine sub 175 °C și calibrați termometrul cu infraroșu la balonul/setul pe care îl utilizați, altfel nu veți ști niciodată exact cât de fierbinte este.
Mult noroc!
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 37
Stai o secundă.. @OrgUnikum înseamnă că după uscarea clorurii de metilen puteți începe să adăugați acid D-(-)-Tartaric (cas 147-71-7) și sarea d-meth participantă?
Dacă da, există mai multă literatură privind iradierea cu microunde? Voi, băieți, vă meritați greutatea în aur, vă mulțumesc.
Dacă da, există mai multă literatură privind iradierea cu microunde? Voi, băieți, vă meritați greutatea în aur, vă mulțumesc.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 283
O mulțime de literatură, dar fiți conștienți de faptul că șmecheria este mai puțin Microundele, ci faptul că acesta este un vas sub presiune într-un micro și presiunea face să se întâmple. Eu însumi am realizat acest lucru abia recent: Cheia unei reacții Leuckart de succes pentru amfetamină este utilizarea unui vas sub presiune pentru reacție și hidroliză. Metamfetamina poate fi obținută prin reacția Leuckart fără vas sub presiune, însă randamentele nu sunt extraordinare, Al/Hg sau NaBH4 sunt mult mai bune pentru acest lucru.
Iar separarea stereoisomerilor, a d-meth și l-meth nu este la fel de ușoară ca adăugarea acidului D-(-)-Tartaric, îmi pare rău. Dar nu este nevoie de acidul D-(-)-Tartaric, rar și scump, se poate utiliza acidul tartric normal, cel derivat natural. Procesul implică acidul tartric natural 1/4 mol, HCl 1/2 mol, d/l-meth 1 mol și implică formarea de sare și dizolvarea/reformarea parțială a sării (maturare) până când se obține o separare aproape completă. Nu este trivial. Depinde foarte mult de temperatură și de configurație.
Iar separarea stereoisomerilor, a d-meth și l-meth nu este la fel de ușoară ca adăugarea acidului D-(-)-Tartaric, îmi pare rău. Dar nu este nevoie de acidul D-(-)-Tartaric, rar și scump, se poate utiliza acidul tartric normal, cel derivat natural. Procesul implică acidul tartric natural 1/4 mol, HCl 1/2 mol, d/l-meth 1 mol și implică formarea de sare și dizolvarea/reformarea parțială a sării (maturare) până când se obține o separare aproape completă. Nu este trivial. Depinde foarte mult de temperatură și de configurație.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 37
Când spuneți că randamentele nu sunt stelare, despre ce tip de procent vorbim? Nu este similar cu studiul de mai sus cu derivatul Methly al formamidei?
Motivul folosirii D-(-)-Tartaricului în locul celui derivat natural este că îl am la îndemână și gratuit. Masa solidă este izomerul D, iar soluția este izomerul L, corect?
Motivul folosirii D-(-)-Tartaricului în locul celui derivat natural este că îl am la îndemână și gratuit. Masa solidă este izomerul D, iar soluția este izomerul L, corect?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 37
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 283
Și ca un serviciu gratuit din partea dumneavoastră, ratele pentru P2P:
Formamidă 50 ml 1,5 mol
acid formic 56 ml 1,5 mol
P2P 66 ml 0,5 mol