- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Am realizat acest proces cu succes!
Încercăm doar să rezolvăm o mică problemă cu precipitarea sării în faza de alcalinizare.
Sunt foarte recunoscător pentru G.Patton pentru tot ajutorul său mare expert mulțumesc din nou.
Încercăm doar să rezolvăm o mică problemă cu precipitarea sării în faza de alcalinizare.
Sunt foarte recunoscător pentru G.Patton pentru tot ajutorul său mare expert mulțumesc din nou.
Efectuați procedura oficială CAS 20320-59-6 După 4 ore de reacție la 80 ° C, opriți încălzirea, apoi reglați pH-ul alcalin cu hidroxid de sodiu, până la 7, nu poate crește, apare stratificarea, stratul de ulei este deasupra, apoi se adaugă extracția eterului și începe stratificarea, iar stratul de eter este extras și începe stratul superior, și distilarea la presiune atmosferică la 220° continuă să urce, iar temperatura o menține la 110°, și se distilează mult lichid, și cred că este eter, și apoi începe să apară, și acest fenomen în balon Am crezut că va fi o distilare la 216° pentru a produce P2P, dar nu este nicio problemă Cum pot remedia