Hei acolo, prima dată poster mult timp cititor de forumuri aici și multe alte grupuri de chimie.
În primul rând, mult respect pentru experții de aici pentru a ajuta o comunitate de chimiști aspiranți, mi-ați dat credință și mult mai multă speranță în călătoria mea de învățare și, odată ce am câștigat mai multe cunoștințe cu chimie organică, sper să fiu capabil să dau înapoi într-un fel în viitorul apropiat...
Oricum, la punctul de postul meu. În ultima vreme am învățat multe pe clear-net din arhivele Rhodium și erowid etc. pentru a-mi extinde domeniul de aplicare și înțelegerea tehnicilor comune utilizate în chimie în general și cred cu tărie că, încet-încet, reușesc să înțeleg toate elementele de bază, ca să spun așa. Cu toate acestea, cred că ați putea spune că m-am lovit de un zid de cărămidă și am nevoie de un sfat.
Inițial, speranța mea a fost să învăț să produc fenil-2-propanonă (P2P), apoi să fac Crystal Meth pe care am folosit-o în trecut.
Cu toate acestea, fără echipamentul adecvat în acest moment
(în curând voi cumpăra un kit de distilare, un kit de sticlărie adecvat, un agitator magnetic și un aspirator etc.) Sincer, mi-am pierdut încrederea și am devenit prea descurajat în a face orice încercare decentă.
Am găsit o sursă bună de obținere a nitroetanului pentru unul dintre sintetizatoarele pe care le luam în considerare în mod serios prin eBay, ca o formă lichidă de "Nail Brush Saver" împreună cu alte regeants, dar am fost încă ezitant în capacitatea mea fără echipamentul la îndemână în prezent.
Așa că, între timp, după această cădere inițială, am încercat să rămân pozitiv și să absorb cât de mult pot despre chimia organică...
Oricum, mi sa întâmplat apoi să dau peste acest site citind despre el pe alte forumuri și am găsit acest loc uimitor în care conținutul este mult mai proaspăt și comunitatea pare mult mai educată decât altele pe care le-am văzut și apoi am găsit acest fir specific în special care mi-a atras atenția. Îmi place foarte mult modul în care videoclipul a fost alcătuit și acum mi-am îndreptat atenția către producerea 4-MMC pentru produsul final al primului meu experiment legitim.
În curând voi avea tot echipamentul necesar pentru a încerca cu adevărat și speram să pot solicita câteva lucruri fără a cere prea mult în același timp.
Am găsit acces la toate ingredientele, cu excepția câtorva dintre cele evidente, deoarece cred că acestea sunt destul de strict controlate în general, din câte știu eu.
Regeanții despre care vorbesc sunt 4-metilpropiofenona și clorhidrat de metilamină (soluție apoasă 40%).
Am citit ambele linkuri pe care le-am atașat mai jos cu privire la producția de la zero. Cu toate acestea, mă întrebam, în primul rând cu metilamina, dacă există o modalitate de a reduce la scară întreaga rețetă, folosind în același timp aceeași metodă video din firul de acolo. M-ar ajuta cu adevărat făcând primele mele încercări mai accesibile ca întreg. Sau este o metodă la scară mai mică pe aici pe care ați putea să-mi indicați că ar fi, de asemenea, mare =)
Methylamine Hydrochloride-synthesis-large-scale
În ceea ce privește dimensiunea scalei, metoda propusă mai jos pe care am găsit-o pentru 4-metilpropiofenonă este fezabilă pentru mine, cu toate acestea, în acest stadiu, speram că un expert de aici ar putea, eventual (vă rog frumos), să facă un videoclip în profunzime sau să mă îndrepte în direcția cea bună pentru o metodă bună care este puțin mai prietenoasă pentru "chimistul amator" lol?
Sinteza-4-metilpropiofenonei din toluen prin reacția Friedel-crafts-1kg-scale
Vă mulțumesc pentru timpul acordat, băieți și fete, și sper să vă țin pe toți la curent cu călătoriile și cursele mele în viitorul apropiat. Sunt foarte dedicat pentru a învăța cât mai mult posibil și orice ajutor este foarte apreciat. Vă rog să-mi trimiteți PM dacă vă simțiți mai confortabil să discutați lucrurile în acest fel.
Noroc,
Sitr1x.