Terminat cu o cantitate bună de mefedronă cineva este aici pentru a ajuta ???
Acest produs are senzație de arsură în ochi și, de asemenea, au gust de arsură în gură oricine este aici pentru a mă ajuta să ies din acest rid
Da, am făcut proceduri de purificare una este din acetat de etil care elimină aproape 60% impurități după care am folosit seringă de spălare a produsului din izopropanol, dar încă că produsul au unele impurități așa că am recristalizare din izopropanol, dar acest produs are încă gust de arsură în gură și ori de câte ori este inhalat de nas arde în nas și ochii au lacrimi nu pot folosi acetonă din cauza nu am un congelator care poate da temprature to-15°c astfel încât produsul meu aproape se dizolvă în acetonă uscat aveți orice altă soluție cu privire la aceasta vă rugăm să-mi sugereze frate ????
Vă înșelați. Randamentul de 100g de 4-MMC*HCl este de ~69% din 100g de 4-metilpropiofenonă. Este destul de bun.
Probabil, v-ați referit la 2-bromo-4'-metilpropiofenonă. Trebuie să vedeți acest subiect. Video va fi împărtășit acolo în curând.
dacă vrei să faci un 4mmc foarte bun, bk4dcm și metilamina pentru aminare sunt suficiente Benzenul este cancerigen și, de asemenea, nu este necesar pentru sinteză. băieții au sinteze frumoase, dar prea multă distracție în ele și nu veți obține scoruri mari
Ce se poate folosi în loc de acid clorhidric 35%? Nu pot obține mai mult de 10%, dacă am noroc.
De asemenea, este posibilă creșterea concentrației de metilamină aq sol de la 38% la 40%? Este 2% critic pentru această sinteză?
În ceea ce privește toluenul, am pus 300 ml la 100 g de 2b4m și randamentul meu final a fost de 10 g de 4mmc. Cât timp trebuie să las 2b4m în toluen pentru a reacționa și la ce temperatură?