- Reaction score
- 2
A primit cineva ceva recent? A spus că va dura o săptămână și că voi avea urmărirea. Apoi a spus "ei nu au dat de urmărire pentru un colet atât de mic". Și eu sunt coasta de est a SUA btw. Acest lucru este din OCT 7. Mă întreb de ce a continuat să răspundă la e-mailuri pentru o vreme.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Aaron încă mai face afaceri acum și răspunde la oameni chiar acum?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 16
A dispărut.
Am plasat o comandă cam în același timp. El chiar a avut curajul să mă roage să le trimit un mesaj modurilor de aici că nu este un escroc.
2 săptămâni de nici un contact, apoi când l-am anunțat că am fost de gând să adauge numele meu la lista celor arși, am primit un răspuns că ar trebui să se calmeze. Spune că a fost în vacanță!
Câteva zile mai târziu, el întreabă "Uh.... ce a fost comanda ta din nou? Urmată de încă o săptămână de tăcere.
Apoi spune că a fost interceptată. Nici o urmărire, dar cumva el știe că a fost oprit. Oferte de a retrimite sau 50% rambursare. spune-i să expedieze din nou și tăcere radio pentru câteva zile mai mult. Îl întreb despre urmărire și el spune că "Sunt al 6-lea în linie pentru comenzi pentru a fi trimise, sper că nu te-am făcut să aștepți prea mult." Smug, hrănire de jos hoț bloatfish, probabil, nu ar putea fierbe un ou, dar cu atât mai puțin găti ceva de valoare. Așa că tot ce poate face este să înșele. îi urez karma hoților astfel încât să își petreacă restul vieții crezând că oamenii vor să îl jefuiască.
Am plasat o comandă cam în același timp. El chiar a avut curajul să mă roage să le trimit un mesaj modurilor de aici că nu este un escroc.
2 săptămâni de nici un contact, apoi când l-am anunțat că am fost de gând să adauge numele meu la lista celor arși, am primit un răspuns că ar trebui să se calmeze. Spune că a fost în vacanță!
Câteva zile mai târziu, el întreabă "Uh.... ce a fost comanda ta din nou? Urmată de încă o săptămână de tăcere.
Apoi spune că a fost interceptată. Nici o urmărire, dar cumva el știe că a fost oprit. Oferte de a retrimite sau 50% rambursare. spune-i să expedieze din nou și tăcere radio pentru câteva zile mai mult. Îl întreb despre urmărire și el spune că "Sunt al 6-lea în linie pentru comenzi pentru a fi trimise, sper că nu te-am făcut să aștepți prea mult." Smug, hrănire de jos hoț bloatfish, probabil, nu ar putea fierbe un ou, dar cu atât mai puțin găti ceva de valoare. Așa că tot ce poate face este să înșele. îi urez karma hoților astfel încât să își petreacă restul vieții crezând că oamenii vor să îl jefuiască.
- Reaction score
- 16
Bucură-te că nu ți-a trimis DIRT la propriu, așa cum a făcut cu una dintre celelalte victime de pe acest fir Aaronstevens a ridicat cu siguranță ștacheta pentru toți escrocii de acolo
- Reaction score
- 2
La naiba, de ce naiba l-am ales pe el în locul lui Gordon? Pun pariu că tot mailul vc.2 a fost o escrocherie. Nu l-am primit la fel de rău ca unii dintre voi. Nu o tonă de bs și nu o comandă mare. Oricum, Gordon este singurul legal? Sunt în SUA. Vă mulțumim pentru răspuns
- Reaction score
- 16
Din câte știu eu, toți cei verificați pe piață sunt legit, doar nu uitați de escrow.
Singurul pe care îl știu cu siguranță legitim este Gordon.
Servicii și produse de top
Singurul pe care îl știu cu siguranță legitim este Gordon.
Servicii și produse de top
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65