- Reaction score
- 0
Așadar, am probleme cu pasul 8. Se pare că sunt multe deșeuri și pierderi pentru mine aici. Am transferat extractul din pâlnia sep a adăugat magneziu pus în congelator. Acum aici am făcut filtrul cu vid. Cred că Buchner este mult mai bun decât configurația pe care am primit-o, deoarece se scurgea și volumul este prea mare. Deci, în primul rând, atunci când se toarnă în configurație ar trebui să aruncați totul în... Nu înțeleg cum să torn în mod corespunzător extracția de eter fără a obține magneziu cu ea, cu excepția cazului în care nu torn tot extractul, atunci în acel moment am o mulțime de extract rămas cu magneziu, ce fac cu acea parte rămasă pentru a separa. De asemenea, am atașat fotografii ale scurgerii. Ce trebuie să fac cu aceasta. Sunt toate deșeuri . Dacă există magneziu care a trecut prin filtru ce ar trebui să fac? Practic blocat și aștept la acest pas
Attachments
↑View previous replies…
- Reaction score
- 112
- Reaction score
- 0
Este filtrul de vid joanlab... A fost ieftin, dar designul este tot greșit permite chestii să se scurgă pe exterior... Ya voi încerca se toarnă diferit am citit sticky Patton a scris util în clarificarea lucrurilor un pic
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 168
- By ACAB
@deeperdive36 Se pare că este o articulație sferică care este ținută împreună cu o clemă.
Ați încercat să ungeți în prealabil articulația sferică cu unsoare de șlefuire și să rotiți bila până când șlefuirea devine clară?
Asta ar trebui să vă rezolve problema.
Ați încercat să ungeți în prealabil articulația sferică cu unsoare de șlefuire și să rotiți bila până când șlefuirea devine clară?
Asta ar trebui să vă rezolve problema.
- Reaction score
- 0
Ahhh Îmi amintesc că am citit undeva despre ungere. Voi încerca astăzi sper că va rezolva problema. Mulțumesc.