Bună ziua,
Am o întrebare despre echipamentul de laborator,
În afară de sticla borosilicată, ce alte tipuri de materiale pot fi folosite ca reactor?
Ar afecta calitatea sintezei?
Ce echipament este recomandat pentru a sintetiza 500 P2NP g.??
Vă mulțumim
Am o întrebare despre echipamentul de laborator,
În afară de sticla borosilicată, ce alte tipuri de materiale pot fi folosite ca reactor?
Ar afecta calitatea sintezei?
Ce echipament este recomandat pentru a sintetiza 500 P2NP g.??
Vă mulțumim
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
PP. HDPE sau chiar metal dacă aplicați un strat protector de PTFE pe întreaga suprafață interioară.
Butoi în butoi, astfel încât să puteți răci și încălzi. Condensator mare făcut din țeavă în țeavă. orificiu pentru condensator, orificiu pentru adaptor de agitare deasupra capului de teflon (Sau un burghiu mare de amestecare a cimentului conectat la un regulator). aluminiul dvs. trebuie să fie mai gros decât reacțiile sub 50-100g, mult mai gros sau altfel va ieși condensatorul.Se spune că limita este de 100g, dar sunt destul de convins că se poate mări mult mai mult. există aici o persoană despre care știu că face reacții de 1 kg cu această metodă și, după cum spune el, durează "ore" pentru amalgamare și se utilizează foi de aluminiu.
Butoi în butoi, astfel încât să puteți răci și încălzi. Condensator mare făcut din țeavă în țeavă. orificiu pentru condensator, orificiu pentru adaptor de agitare deasupra capului de teflon (Sau un burghiu mare de amestecare a cimentului conectat la un regulator). aluminiul dvs. trebuie să fie mai gros decât reacțiile sub 50-100g, mult mai gros sau altfel va ieși condensatorul.Se spune că limita este de 100g, dar sunt destul de convins că se poate mări mult mai mult. există aici o persoană despre care știu că face reacții de 1 kg cu această metodă și, după cum spune el, durează "ore" pentru amalgamare și se utilizează foi de aluminiu.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Nu, nu ar trebui să afecteze calitatea, dar atenție, la temperatura camerei, atât hdpe cât și pp sunt bune în aproape orice, dar la 110 * C încep să se deformeze în special sub solvenți, acizi etc.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Da, dar la prima adăugare temperatura poate crește brusc mai mult decât atât
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Am lucrat bine cu "foaie" de 0,25 mm-3 mm ,spun între ghilimele deoarece se poate îndoi ușor cu mâna. Am tăiat-o în dimensiuni mici și am amestecat-o 1-2 secunde în râșnița de cafea/blender doar pentru a obține un pic de suprafață