- Reaction score
- 10
Am o întrebare. Aceste cristale care apar în stratul gri inferior al soluției de bază sunt P2NP care nu a reacționat? Este curios, ele au apărut exact în momentul în care am avut reacția activă timp de aproximativ două ore, mai mult decât de obicei. (De obicei, las să treacă o jumătate de oră înainte de a continua cu basificarea)
Randamentul rezultat a fost foarte ridicat (75%, mai mult sau mai puțin) și cred că aspectul final este destul de satisfăcător.
Randamentul rezultat a fost foarte ridicat (75%, mai mult sau mai puțin) și cred că aspectul final este destul de satisfăcător.
- Reaction score
- 146
bună ziua prietene... da, așa cum spune prietenul nostru Gpatton, acele cristale sunt săruri, în acest caz sunt săruri de sodiu care se formează în stratul de nămol atunci când acesta a fost la temperaturi ridicate și apoi a avut loc o scădere rapidă a temperaturii, vezi tu, este normal să le vezi atunci când îndeplinești acele condiții pe care le explici. În rest rezultatul arată bine... sănătate și bucurii frate!!!.
- Reaction score
- 10
- By user123qwe
-
23 Jan
Vă mulțumim pentru răspuns! În ultima vreme mi-am concentrat TEK-ul având grijă de temperatură, încercând să nu ajungă niciodată la 60-65ºC. Și acest lucru a schimbat regulile jocului. Randamentul și calitatea s-au îmbunătățit semnificativ.