acest articol este un gunoi.în primul rând, temperatura cu formamida este prea scăzută 140-150 sună corect dacă utilizați formatul de amoniu, dar formamida are nevoie de o temperatură mai ridicată, dacă îmi amintesc corect și în al doilea rând N-Formylamphetamine este o masă solidă, nu lichidă și de ce ați încerca să o extrageți din amestecul de reacție, un pas complet inutil care nu face decât să vă afecteze randamentul în al treilea rând, hidroliza dvs. este greșită, utilizați 11l hcl, ceea ce este o nebunie, chiar dacă ați avea 11 kg de N-Formylamphetamine, cantitatea ar fi aproape 2,5 litri de hcl, nu 11l, este 1:1 după masa molară, nu după volum.De ce complici totul Leuckart este o simplă hidroliză prin reflux, apoi bazifiere și apoi distilare cu aburi, totul în același vas, deci nu sunt necesare extracții sau solvenți. Mă îndoiesc foarte tare că ai făcut vreodată această reacție și dacă ai făcut-o, randamentele tale sunt aproape de zero dacă o faci așa cum spui tu. bine, Crăciun fericit tuturor, mă duc să dorm, sunt beat ca dracu
↑View previous replies…
- Reaction score
- 18
Dacă ați executa un leuckart la 140 150 cu formatul de ammoină, acesta s-ar descompune oricum doar în formamidă
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 89
Sunt perfect de acord. Unii chimiști ruși fac Leuckart cu formatul de amoniu chiar și la o temperatură scăzută
ca 120 C. Eu o fac la 140-150 C cu formatul de amoniu. Cu formamida, temperatura este în jur de 155-165 C. Chiar dacă formatul se transformă în formamidă, temperatura și mecanismul sunt diferite cu acești doi reactivi.
ca 120 C. Eu o fac la 140-150 C cu formatul de amoniu. Cu formamida, temperatura este în jur de 155-165 C. Chiar dacă formatul se transformă în formamidă, temperatura și mecanismul sunt diferite cu acești doi reactivi.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
n-formilamfetamina este un lichid uleios ușor galben
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 89
Am informații care îmi spun același lucru, că N-formilamfetamina este un ulei galben deschis.
Nu știu de ce Leuckart-ul meu a eșuat cu 4-5 încercări. Iar formil amina mea este maro închis,
ulei aproape negru cu particule mici în interior, chiar dacă îl spăl cu apă pură. Mi-am ars masa de reacție sau ceva de genul ăsta? Încălzesc mai întâi P2P-ul meu galben deschis cu formatul de amoniu la 100 C (1-2 ore), cu apă călduță în condensator pentru a elimina apa din amestecul de reacție. Apoi cresc treptat temperatura la 140-160 C (16 ore), cu apă foarte rece în condensator. Poate cineva să-mi spună ce este greșit aici. Folosesc 5 echivalenți molari de formiat. Acum am făcut a șasea încercare, tot cu P2P-ul meu, care a fost prelucrat pentru prima dată în ulei galben foarte clar. Am efectuat acum hidroliza cu un amestec de soluție KOH/etanol/apă (2 ore). Acum am obținut o cantitate bună de ulei care plutea și am extras la xilenă (de 3 ori). L-am spălat de mai multe ori cu apă pură. Acum îl am în xilenă. Dacă ceva nu merge bine și cu asta, este că derivatul meu formilic era din nou aproape negru? Îl ard sau... ce?
Dacă cineva mă poate ajuta, sunt foarte fericit și recunoscător de asta! Pace!
Nu știu de ce Leuckart-ul meu a eșuat cu 4-5 încercări. Iar formil amina mea este maro închis,
ulei aproape negru cu particule mici în interior, chiar dacă îl spăl cu apă pură. Mi-am ars masa de reacție sau ceva de genul ăsta? Încălzesc mai întâi P2P-ul meu galben deschis cu formatul de amoniu la 100 C (1-2 ore), cu apă călduță în condensator pentru a elimina apa din amestecul de reacție. Apoi cresc treptat temperatura la 140-160 C (16 ore), cu apă foarte rece în condensator. Poate cineva să-mi spună ce este greșit aici. Folosesc 5 echivalenți molari de formiat. Acum am făcut a șasea încercare, tot cu P2P-ul meu, care a fost prelucrat pentru prima dată în ulei galben foarte clar. Am efectuat acum hidroliza cu un amestec de soluție KOH/etanol/apă (2 ore). Acum am obținut o cantitate bună de ulei care plutea și am extras la xilenă (de 3 ori). L-am spălat de mai multe ori cu apă pură. Acum îl am în xilenă. Dacă ceva nu merge bine și cu asta, este că derivatul meu formilic era din nou aproape negru? Îl ard sau... ce?
Dacă cineva mă poate ajuta, sunt foarte fericit și recunoscător de asta! Pace!
Last edited:
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 89
Știu că trebuie să mă duc cu pompa la aparatul meu, pentru a face distilații în vid. Trebuie să întreb dacă distilarea simplă normală funcționează cu uleiul A? Dacă distilarea cu aburi funcționează, așa cum mulți spun, va funcționa ca și cum aș pune uleiul meu cu exces de apă și l-aș încălzi la 100 C?