acest articol este un gunoi.în primul rând, temperatura cu formamida este prea scăzută 140-150 sună corect dacă utilizați formatul de amoniu, dar formamida are nevoie de o temperatură mai ridicată, dacă îmi amintesc corect și în al doilea rând N-Formylamphetamine este o masă solidă, nu lichidă și de ce ați încerca să o extrageți din amestecul de reacție, un pas complet inutil care nu face decât să vă afecteze randamentul în al treilea rând, hidroliza dvs. este greșită, utilizați 11l hcl, ceea ce este o nebunie, chiar dacă ați avea 11 kg de N-Formylamphetamine, cantitatea ar fi aproape 2,5 litri de hcl, nu 11l, este 1:1 după masa molară, nu după volum.De ce complici totul Leuckart este o simplă hidroliză prin reflux, apoi bazifiere și apoi distilare cu aburi, totul în același vas, deci nu sunt necesare extracții sau solvenți. Mă îndoiesc foarte tare că ai făcut vreodată această reacție și dacă ai făcut-o, randamentele tale sunt aproape de zero dacă o faci așa cum spui tu. bine, Crăciun fericit tuturor, mă duc să dorm, sunt beat ca dracu
↑View previous replies…
- Reaction score
- 18
Dacă ați executa un leuckart la 140 150 cu formatul de ammoină, acesta s-ar descompune oricum doar în formamidă
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
n-formilamfetamina este un lichid uleios ușor galben
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 88
S-a dus la gunoi. Nu știu ce naiba este în neregulă cu Leuckart-ul meu.. Timp de reacție 20 de ore, temperatură: 150-160 C (formamidă) și toți reactivii erau în cantitățile corecte. Este din cauză că agitatorul meu magnetic este stricat și nu îl agit mai des, sau ce. N-Formil amina mea este întotdeauna neagră. Am ars-o? Și când fac hidroliza bazică, nu se produce mult sau deloc gaz amoniac, deci "amina" mea N-formil nu este deloc amină?! Poate cineva să mă ajute. P2P-ul meu a fost de 8 grame cantitate + alți reactivi.