Cocaine Echt of nep

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
UykrAhCiwT

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
W18IdpfKw9

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Buna și vechea ștampilă cu elefanți. Dr au fost frumoase elefanți și delfini peruvian un timp înapoi. În contrast, această imagine strigă NEP. Nici să nu credeți că este o lucrare de sistem ci o cărămidă care trebuia amestecată. Așa arată luciul. Probabil amestecată cu proca sau tetra. În afară de asta puteți vedea că marginile sunt încă pe ea. Hârtia de filtru medie tocmai a fost scoasă.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Oh, da, poate că acest lucru ar putea fi încă un loc de muncă de sistem, dar cred că cine a pus cărămida în uscător pentru mult prea mult timp fără protecție separată de hârtia de filtru

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Nu am folosit niciodată hârtie filerîn timpul fabricării cărămizilor

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ce puneți în matriță? U puneți doar cocaina în matriță? Fără hârtie de filtru?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Și care este propriul dvs. gând ce a mers prost cu strălucirea. Acesta este al tău btw?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Vorbiți olandeză?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Da, cred că traducerea automată a site-ului a făcut să pară că vorbeam engleza la început

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Ați cristalizat vreodată singuri o bază bună? Deci, mai întâi "prăjiți" și baza dvs. în hexan etc. și apoi dizolvați-o în solvenții dvs. etc etc etc etc
Ai luciu , textură totul, dar luciu este să zicem 1 întreg, și nu o minge disco de perle. Ei aruncă ceva în plus pentru acel efect de perlă, ce anume nu știu

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Da, într-adevăr, adesea. Numai că nu înțeleg ce vreți să spuneți prin perla disco ball. Aveți o fotografie a acesteia?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Apropo, cărămida elefant a fost o lucrare de bază? Pentru că îmi pot imagina că și cărămida coroanei a fost o lucrare de bază, dar arată bine. Ce nu a mers bine la acest elefant?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Ca hârtie, folosesc diferite tipuri de hârtie creponată pe care o acopăr cu folie din care am, de asemenea, diferite grosimi. Depinde într-adevăr de ceea ce dorește clientul și de ce fel de comerț este...

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Da, hârtia creponată este ceea ce înțeleg eu prin hârtie de filtru. Folosiți versiunea italiană?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Italiană printre altele, dar și altele, nu pot găsi imaginea așa că va căuta eveb mâine. De asemenea, nu sunt preocupat de partea de sus a blocului, la ștampilă, dar mai mult dacă este rupt, atunci strălucirea nu este doar dreapta

• Like
Reactions: rqq

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Hmm, poate că este vorba de procesul dumneavoastră. Deși nu prea știu la ce diferență te referi. Presați coca imediat după ce o filtrați cu cârpa de solvent? Sau o introduci mai întâi în cuptorul cu microunde și apoi o presezi. Există atât de mulți factori care pot juca un rol în ceea ce privește strălucirea, dar cred că și tu știi asta

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
L-am luat la fața locului și l-am spălat în acetonă distilată. Are un luciu plăcut și neted. Nu sclipește pete, dar cum ar fi whitewashed aluminumtismprobabil are unele acid boric în ea încă, dar în primul rândnthe luciu este potrivit pentru chestii de calitate. În formă pură cocaina este un cristal puteți vedea o parte din acest lucru este tranluscent. Este uscată
1q7HTAV9Mc

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Drăguț om. Această imagine a fost un mic test de la bază la hcl cu ceva timp în urmă
BJpdyTuPNL

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Nu mă refer la noutățile strălucitoare, ci la marginile pătrate și la imaginile de pe cărămizi. Doar în ultimii 10 ani au făcut asta cei 20 de ani înainte de care îmi amintesc că nu încercau să se identifice. De asemenea, drugs-data.org testează o mulțime de cocaină și doar aproximativ 5% nu are nimic altceva în ea. 75 % are benzoil ecgonină, 50 % are metilecginină 30 % are fenecitan levamisol/dextrmisol sau nu este cocaină. tocmai a trecut prin 700 de teste în SUA sarlier și spun nimic altceva, dar vreau să spun nimic altceva care este un drog sau o substanță identificabilă

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Da, te-am înțeles. Asta e o chestie interesantă. Testează și cărămizi europene. Și ecgonina, nu poți face cocaină cu ea?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Știați că o lumină ultravioletă vă va spune într-o secundă dacă este cocaină și, de asemenea, o idee asupra purității

• Like

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Dacă te uiți la o piesă spartă poți afla multe. Dacă nu este zimțată ca o ardezie spartă, persoana nu a fost un profesionist

• Like