- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
L-am luat la fața locului și l-am spălat în acetonă distilată. Are un luciu plăcut și neted. Nu sclipește pete, dar cum ar fi whitewashed aluminumtismprobabil are unele acid boric în ea încă, dar în primul rândnthe luciu este potrivit pentru chestii de calitate. În formă pură cocaina este un cristal puteți vedea o parte din acest lucru este tranluscent. Este uscată
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- By rqq
Drăguț om. Această imagine a fost un mic test de la bază la hcl cu ceva timp în urmă
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
Ahh, bine, acum am înțeles. Dar am observat și eu că există o mare diferență de luciu atunci când începi să usuci plăcile. Pe 1 gresie am pus o folie de plastic pe față. Unul din cele pe care le scoți de pe ecranul unui telefon nou, dar mai flexibil. Iar cealaltă țiglă avea doar hârtia în care a venit din matriță. Cea cu protecție din plastic împotriva căldurii avea un luciu mult mai frumos și mai neted decât cea fără. Cea fără avea un luciu cu pete ca pe blocul Joker.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Language
- 🇪🇪
- Reaction score
- 42
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Nu mă refer la noutățile strălucitoare, ci la marginile pătrate și la imaginile de pe cărămizi. Doar în ultimii 10 ani au făcut asta cei 20 de ani înainte de care îmi amintesc că nu încercau să se identifice. De asemenea, drugs-data.org testează o mulțime de cocaină și doar aproximativ 5% nu are nimic altceva în ea. 75 % are benzoil ecgonină, 50 % are metilecginină 30 % are fenecitan levamisol/dextrmisol sau nu este cocaină. tocmai a trecut prin 700 de teste în SUA sarlier și spun nimic altceva, dar vreau să spun nimic altceva care este un drog sau o substanță identificabilă