Cocaine Echt of nep

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
L-am luat la fața locului și l-am spălat în acetonă distilată. Are un luciu plăcut și neted. Nu sclipește pete, dar cum ar fi whitewashed aluminumtismprobabil are unele acid boric în ea încă, dar în primul rândnthe luciu este potrivit pentru chestii de calitate. În formă pură cocaina este un cristal puteți vedea o parte din acest lucru este tranluscent. Este uscată
1q7HTAV9Mc

• Like
Reactions: rqq

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Drăguț om. Această imagine a fost un mic test de la bază la hcl cu ceva timp în urmă
BJpdyTuPNL

View previous replies…

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
HCL este utilizat în proces da. Deși nu foarte mult.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
De ce aproape toate cărămizile pe care le văd în State sunt atât de proaste. Toate prost amestecate și nici măcar nu au încercat să o ascundă sau ceva de genul ăsta.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Pentru că sunt direct din junglă și nu sunt cosmetizate, dacă asta vreți să spuneți. Secretele fulgilor nu sunt cunoscute de copiii care își pun embleme cu animal crossing și embleme Lamborghini pe rebrick. Cocaina bună nu este niciodată atât de frumoasă. În SUA, "adulterantul" detectat este benzoil ecgonina, primul produs metabolic de trecere al cocainei. Nu este activă la nivelul SNC, dar este cea pe care un test antidrog o măsoară într-un eșantion, deoarece perioada sa de înjumătățire este de patru ori mai mare decât cea a cocainei. Este esterul etilic al esterului metilic al cocainei, reacționează la testele cu reactivi ca și cocaina, are gustul și aspectul cocainei, dar nu este activă pentru SNC. Am văzut analize în care conținutul era mai mare decât cocaina, deci arată, miroase, gustă, se simte ca și cocaina, dar are o puritate de numai 30%. Se testeazăn80%, dar este 30%.
Am vrut să spun dacă faceți bubble hcl Gass printr-un solvent nepolar și îl precipitați sau ați folosit acid muriatic apos 37% diluat cu solvent?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Nu înțeleg, spui rn cea mai mare parte a cocainei acolo în SUA este bună sau nu am înțeles. Btw cele mai multe dintre aceste cărămizi (originale) au venit direct din SA, pot să vă asigur că. Ei vin destul de ca acest lucru, care este destul de așteptări standard de calitate pe aici. Și noi nu bubble hcl gaz au fost folosind metoda jungla învățat de și făcut de colos deci da al doilea dacă am înțeles corect

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
De exemplu, câteva imagini pe care le-am găsit pe internet

K81A9u6VJn

9QDCJHKxXE

LX2hm3NEL0

CjGROeMtaQ
51bPqxR6QL

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Dacă nu vine la fel de frumoasă ca aceasta, puteți paria aproape pe ea că au făcut ceva la ea ( strălucirea nu spune puritate știu, cărămizi strălucitoare pot fi tăiate la fel de bine cu proca sau tetra vreau doar să spun că lipsa de strălucire este un nu merge cu excepția cazului în care este o cărămidă peruvian )

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ah, cred că am înțeles ce încerci să spui acum, da, nu voi vorbi despre asta pentru că nu am cunoștințe despre astfel de lucruri. Tot ce știu este că în UE vin niște chestii destul de bune lol

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Nu mă refer la noutățile strălucitoare, ci la marginile pătrate și la imaginile de pe cărămizi. Doar în ultimii 10 ani au făcut asta cei 20 de ani înainte de care îmi amintesc că nu încercau să se identifice. De asemenea, drugs-data.org testează o mulțime de cocaină și doar aproximativ 5% nu are nimic altceva în ea. 75 % are benzoil ecgonină, 50 % are metilecginină 30 % are fenecitan levamisol/dextrmisol sau nu este cocaină. tocmai a trecut prin 700 de teste în SUA sarlier și spun nimic altceva, dar vreau să spun nimic altceva care este un drog sau o substanță identificabilă

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Da, te-am înțeles. Asta e o chestie interesantă. Testează și cărămizi europene. Și ecgonina, nu poți face cocaină cu ea?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Acesta este un indiciu. Real sau fals? Sunt curios

Zyaz8mw7u5

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Felul în care are o pauză incredibil de lină este suficient pentru a spune că nu a fost făcută de un og.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Echt of nep
03molzvwQZ

• Like

rqq