1.Mai întâi de toate, puteți să enumerați toate echipamentele de laborator necesare pentru acest lucru? Am văzut că ați folosit un reactor în sinteză. Este acest link de mai jos ceea ce vreți să spuneți?
2. Și, de asemenea, este necesar un filtru Nutsche. Dacă da, vă rog să-mi indicați un loc de încredere de unde pot achiziționa unul. Există și alte echipamente în afară de cele pe care le-am enumerat. Dacă da, vă rog să-mi spuneți care sunt acestea și locurile de unde le pot achiziționa.
Cumpărături mai inteligente, o viață mai bună! Aliexpress.com
pl.aliexpress.com
3.Și într-unul din comentariile din postarea ta, ai spus că poți folosi acest lucru pentru a produce o tonă pe lună. Aș dori să știu cât ar dura 1 producție și cât de mult produs finit va ieși din prima producție.
4. Deci, dacă puteți, vă rog să-mi dați o listă cu toate echipamentele de laborator, locurile de unde le pot cumpăra. Am mult respect pentru dvs. datorită informațiilor pe care le-ați postat pe acest forum și care ne-au ajutat în trecut cu sinteza noastră la scară mică. Datorită dvs. și a altor persoane de pe acest forum, baza noastră de clienți a cunoscut un boom în ultima perioadă.
Sperăm că mă puteți ajuta, domnule, și totul va merge bine.
Cele mai bune salutări,
Aaron Stevens