- Reaction score
- 166
Este una dintre cele mai pure forme de metamfetamină și are un izomer dextro.
Până în prezent, avem indicatori de calitate ridicată, puritatea metamfetaminei a atins 99% +
Metafetamina are o rotație specifică
izomerul D optic pur este [α]20D = -18,90° la o puritate de 99%+.
Produsul meu conține numai dextrometanfetamină. Utilizăm distilarea bazică fracționată și re-purificarea.
Nu diluăm cu metilbenzilamină și alte substanțe.
Produsul nostru are punctul de topire corect
Organizația noastră este pregătită pentru cooperare și este gata să coopereze atât cu producătorii, cât și cu cumpărătorii mari.
Suntem gata să ajutăm cu furnizarea de precursori gata preparați și seturi complete pentru lucru, precum și loturi en-gros de produse finite.
Până în prezent, avem indicatori de calitate ridicată, puritatea metamfetaminei a atins 99% +
Metafetamina are o rotație specifică
izomerul D optic pur este [α]20D = -18,90° la o puritate de 99%+.
Produsul meu conține numai dextrometanfetamină. Utilizăm distilarea bazică fracționată și re-purificarea.
Nu diluăm cu metilbenzilamină și alte substanțe.
Produsul nostru are punctul de topire corect
Organizația noastră este pregătită pentru cooperare și este gata să coopereze atât cu producătorii, cât și cu cumpărătorii mari.
Suntem gata să ajutăm cu furnizarea de precursori gata preparați și seturi complete pentru lucru, precum și loturi en-gros de produse finite.
Attachments
↑View previous replies…
- Reaction score
- 8
Mă interesează cum să fac gheață cu methadonă racemată, știe cineva o tehnică detaliată?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 13
Rezoluția UE trebuie să fie făcută pentru ca FB racemic să nu poată face shard, de aceea au inventat în 2008 n-izopropilbenzilamina, astfel încât cartelurile să nu piardă jumătate din greutate extragând dmeth
Acum, amestecați FB racemic cu n-iso 1 la 1 și se sparge.
Acum, amestecați FB racemic cu n-iso 1 la 1 și se sparge.
- Reaction score
- 8
foarte recunoscător pentru informații. aveți un link sau informații despre cum să faceți d-meth din l-meth?