- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Reaction score
- 43
Care este problema oamenilor cu acest produs este de calitate superioară are straturile ca ardezie spartă dacă oamenii cred că este fals au pietre în cap aspectul ardezie spartă vine doar cu D meth pur și acest lucru arata ca a avut o recristalizare foarte lent soits fost făcut cu dragoste și timp și nu grăbit sau înghețat cu freon sau azot lichid
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 50
Uau, șefule BTC, se pare că una dintre victimele tale are niște hârtii care spun că ești un mincinos. Ți-a testat rahatul, așa că face această minciună îndrăzneață pe care o spui aici laylughable și face foarte clar că nu ar trebui să fie de vânzare rahat oriunde. Ești doar un escroc. Doar că, în loc să le spionezi, crezi că ești foarte deștept și le trimiți prostii. Nu știu cum se simte BB despre escroci, dar testul de laborator îmi vinde că nu voi face niciodată afaceri cu tine și dacă văd pe altcineva făcând greșeala de a avea încredere în tine, îi voi ilumina imediat. Scum Bag.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 50
"Ce s-a întâmplat, n-ar trebui să-ți dai seama că te înșel?" Asta ai vrut să spui. Nu te-ai bazat pe laborator, nu?