Bună ziua
după lotul 1kg p2np avem aproximativ 10l de ipa/amfetamină diluată, de ce trebuie să adăugăm mai multă ipa/acetonă la aceasta înainte de a picura acid sulfuric când există deja suficientă ipa în ea.
atunci când avem bază de amfetamină pură, diluăm aceasta cu amf/ipa 1:2 sau 1:3 înainte de a adăuga acid sulfuric...
și este posibil să rulăm sinteza cu metanol/h20 în loc de ipa..
Mulțumesc.
după lotul 1kg p2np avem aproximativ 10l de ipa/amfetamină diluată, de ce trebuie să adăugăm mai multă ipa/acetonă la aceasta înainte de a picura acid sulfuric când există deja suficientă ipa în ea.
atunci când avem bază de amfetamină pură, diluăm aceasta cu amf/ipa 1:2 sau 1:3 înainte de a adăuga acid sulfuric...
și este posibil să rulăm sinteza cu metanol/h20 în loc de ipa..
Mulțumesc.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,859
- Deals
- 1
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 11
Mă întreb și eu acest lucru. Dacă nu cumva greșesc sau îmi scapă ceva... Evapsiem IPA pentru a lăsa FB, apoi adăugăm IPA/Acetonă. Nu putem trece direct la Acetonă/Sulfuric din moment ce este deja în IPA?
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Puteți adăuga sulfuric conc., dar este întotdeauna o idee bună să îl diluați cu acetonă. scăderea în conc. duce la o supraacidificare locală, în care, indiferent de mediul de bază, o parte din produs va fi distrusă ireversibil.