- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Pentru mine, trucul pentru a nu obține nămol pentru cas 5449-12-7 a fost să dizolv în apă clocotită până la o soluție clară, oprind căldura și adăugând cu atenție h2so4 conc.
În schimb, atunci când m-am grăbit și nu mi-am dizolvat glicidatul complet, nicio cantitate de reflux nu a fost capabilă să facă solidele să reacționeze și a trebuit să le filtrez.
Atenție la stropire atunci când adăugați acid.
În schimb, atunci când m-am grăbit și nu mi-am dizolvat glicidatul complet, nicio cantitate de reflux nu a fost capabilă să facă solidele să reacționeze și a trebuit să le filtrez.
Atenție la stropire atunci când adăugați acid.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 54
Cu H2SO4 straturile se separă instantaneu, dar asta nu înseamnă că ai P2P. Este doar acid glicidic separat. Tocmai am încercat și am obținut două straturi fără miros.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Așa credeți? Separat de ce? Și ce rămâne dacă s-a separat?
BMK are o aromă destul de ușoară, ați comparat cu mirosul după reflux?
Nu spun că nu știi cum miroase sau că nu mă înșel, doar caut să știu
BMK are o aromă destul de ușoară, ați comparat cu mirosul după reflux?
Nu spun că nu știi cum miroase sau că nu mă înșel, doar caut să știu
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 54
Separat de sodiu . De fapt, mă lupt acum cu 5449. Am încercat o grămadă de metode și până acum am obținut 1 ml din 10 g. Voi încerca acid fosforic la 110. Când adaug acid la 5449, acesta se transformă în ulei foarte repede, dar nu este p2p. Sau poate că 5449 al meu nu este 5449 adevărat
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Destul de corect, s-ar putea să fie așa.
Pot vorbi la scară largă și cu reflux de 2-3 ore de data aceasta, dar fosforic și citric funcționează excelent. Pentru citric 25kg/20kg 5449.
Pot vorbi la scară largă și cu reflux de 2-3 ore de data aceasta, dar fosforic și citric funcționează excelent. Pentru citric 25kg/20kg 5449.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Am obținut rezultate bune prin dizolvarea atât în cantitate minimă de apă, cât și în 1 l de apă/kg. Ambele moduri au fost făcute la cald și urmate de acid și reflux.
Nu pot să vă spun cât de mult este minim în comparație cu 1L/kg.
Nu pot să vă spun cât de mult este minim în comparație cu 1L/kg.