Opäť tomu naozaj nerozumiem. Nikdy nebudem. Prečo ľudia chcú syntetizovať amfetamíny a nedarí sa im to, ani keď niekto uvedie správne molárne pomery, a potom sa sťažujú, že urobili všetko tak, ako sa v postupe hovorí, a znova a znova sa im to nedarí. Dokonca aj keď sú uvedené správne molárne pomery, je toho toľko, čo musíte vedieť. Alebo niekedy aj veľmi málo, ale tá trocha informácií je väčšinou rozhodujúca informácia, aby všetko fungovalo. Ako napríklad koľkokrát prebytok jedného z týchto činidiel v správnom molárnom pomere MUSÍ byť v reakčnej banke, aby veci fungovali. Ak ste leniví prečítať si čo i len jednu dobrú kuchársku knihu priamo k veci, alebo vás jednoducho nezaujíma natoľko, aby ste si našli a prečítali čo i len jednu amfetamínovú kuchársku knihu, prečo si tú zlúčeninu jednoducho nekúpite? Na týchto fórach vidím takýto typ ľudí, akých som tu ešte nikde toľko nevidel. Áno, je veľmi dobré trochu poučiť a dobre poradiť, sám nie som Einstein, ale všetky svoje reakcie som si naštudoval z internetu. Syntézy na fóre, prečítal som kopu kníh a patentov, reakcie na rôznych stránkach. Stiahol som si veľa základných kníh o organickej chémii atď. V škole mi chémia nešla, pretože ma samotná škola nezaujímala. Vôbec. Ale keď som sa asi pred 8 rokmi začal učiť chémiu, tak ma to chytilo a začal som skúšať nové syntézy, už nie drogy. Ale to som len ja, každý je iný, ale niekedy ma to tak štve, že musím niečo povedať. A pokoj! Ospravedlňujem sa za dlhý text.
P.S Tento text nebol pre teba OrgUnikum, ale.. vieš, tí v texte.
TheNut.