1. Destilácia parou oddelí zmes amínov veľmi slabo, najlepším riešením je vákuová destilácia, ktorá je v prítomnosti silného vákua pomerne rýchla.
2. Bojím sa klamať, ale pokiaľ si pamätám, po jednorazovej separácii izomérov je konečné zloženie "d-izoméru vínanu" približne 80 - 90 % izoméru d a zvyšok je izomér l.
3. Sklo som vyrobil bez separácie izomérov zo zmesi alkoholu a malého množstva vody + ďalších zložiek, dostal som sklenenú monolitickú hmotu, pri úplnom vysušení sa objavili trhliny, najmä ak sa kryštály premyli acetónom (neopakujte moju chybu), ale hmota zostala priehľadná. V mojom prípade som nepoužíval sklo na kryštalizáciu a iné nuansy, na výbere techniky som strávil 2-3 mesiace.
Pred touto metódou som sa pokúsil vyrobiť z roztavenej soli, získali sa monolitické kúsky, ale nie priehľadné, iba škvrny priehľadných kryštálov. Vznikol nápad urobiť niečo ako zónové tavenie.
Prečo vám musím niečo dokazovať? Podelil som sa o svoje skúsenosti, ak vás to nezaujíma, je to vaša osobná vec. Naozaj si myslíte, že potrebujem vašich 250 gramov, mne na tom vôbec nezáleží, nebudem sa zahrávať s maličkosťami. Spotrebitelia nedávajú objektívne posúdiť čistotu látok, stačí sa ich spýtať, čo je lepšie mefedrón v prášku alebo veľký kryštál, hádajte, čo vám odpovedia... Polovica účinku drog (stimulantov určite) je ich vzhľad)))
Skoro som zabudol, ak plánujete destilovať vo vákuu, tak určite potrebujete pozdĺžny pavúk, pretože tam budú ľahké vriace frakcie odpadu, pomocou pavúka môžete meniť prijímacie banky bez zastavenia destilácie amínu, podobne ako v revolveri, ale namiesto nábojov banky.