- Reaction score
- 2
Dostal niekto niečo v poslednom čase? Povedal, že to bude trvať týždeň a budem mať sledovanie. Potom povedal, že "pri takej malej zásielke sledovanie neposkytujú". A to som na východnom pobreží USA btw. Toto je zo 7. októbra. Zaujímalo by ma, prečo ešte chvíľu odpovedal na e-maily.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 7
Robí aaron teraz ešte stále obchody a odpovedá ľuďom práve teraz?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 16
Jeho obsah je už vyčerpaný.
Objednávku som zadal približne v rovnakom čase. Mal dokonca toľko odvahy, aby ma požiadal, aby som tu modom poslal správu, že nie je podvodník.
Dva týždne žiadny kontakt, potom, keď som mu dal vedieť, že sa chystám pridať svoje meno na zoznam tých, ktorí sa spálili, dostal som odpoveď, že by som sa mal schladiť. Hovorí, že bol na dovolenke!
O pár dní neskôr sa pýta: "Uh....čo že si to objednal? Nasledoval ďalší týždeň mlčania.
Potom hovorí, že bola zachytená. Žiadne sledovanie, ale nejako vie, že to bolo zastavené. Ponúka opätovné odoslanie alebo vrátenie 50 %. poviem mu, aby znova odoslal, a ďalších pár dní je rádiové ticho. pýtam sa ho na sledovanie a on hovorí, že "som šiesty v poradí na odoslanie objednávok, dúfam, že sme vás nenechali dlho čakať." Samoľúby, dno kŕmiaci zlodej nadúvač pravdepodobne nedokázal uvariť ani vajce, nieto ešte uvariť niečo hodnotné. Takže jediné, čo dokáže, je podvádzať. prajem mu zlodejskú karmu, aby strávil zvyšok života mysliac si, že ho ľudia chcú okradnúť.
Objednávku som zadal približne v rovnakom čase. Mal dokonca toľko odvahy, aby ma požiadal, aby som tu modom poslal správu, že nie je podvodník.
Dva týždne žiadny kontakt, potom, keď som mu dal vedieť, že sa chystám pridať svoje meno na zoznam tých, ktorí sa spálili, dostal som odpoveď, že by som sa mal schladiť. Hovorí, že bol na dovolenke!
O pár dní neskôr sa pýta: "Uh....čo že si to objednal? Nasledoval ďalší týždeň mlčania.
Potom hovorí, že bola zachytená. Žiadne sledovanie, ale nejako vie, že to bolo zastavené. Ponúka opätovné odoslanie alebo vrátenie 50 %. poviem mu, aby znova odoslal, a ďalších pár dní je rádiové ticho. pýtam sa ho na sledovanie a on hovorí, že "som šiesty v poradí na odoslanie objednávok, dúfam, že sme vás nenechali dlho čakať." Samoľúby, dno kŕmiaci zlodej nadúvač pravdepodobne nedokázal uvariť ani vajce, nieto ešte uvariť niečo hodnotné. Takže jediné, čo dokáže, je podvádzať. prajem mu zlodejskú karmu, aby strávil zvyšok života mysliac si, že ho ľudia chcú okradnúť.
- Reaction score
- 16
Buďte len radi, že vám neposlal doslova DIRT, ako to urobil jednej z ďalších obetí v tomto vlákne Aaronstevens rozhodne nastavil latku pre všetkých podvodníkov
- Reaction score
- 2
Sakra, prečo som si ho, do prdele, vybral namiesto Gordona? Stavím sa, že celý e-mail vc.2 bol podvod. Nechápal som to tak zle ako niektorí z vás. Nie je to tona bs a nie je to veľká objednávka. Každopádne je Gordon jediný legitímny? Som v USA. Vďaka za odpoveď
- Reaction score
- 16
Pokiaľ viem, všetci overení na trhu sú legitímni, len nezabudnite na tú úschovu.
Jediný, o kom viem, že je legitímny s istotou, je Gordon.
Špičkové služby a produkty
Jediný, o kom viem, že je legitímny s istotou, je Gordon.
Špičkové služby a produkty
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65
- Reaction score
- 684
- Deals
- 65