Szia,
btcboss2022. Régi hozzászólás, csak érdekel a válasz. Jellegzetes illatból megérthetjük, hogy a finom, édes, vegyszeres, jellegzetes Speed illatra gondoltál? Vagy valami más?
Pretože k tej prvej som nevoňal 8 rokov, ale aj po 20 rokoch si ju budem presne pamätať.
Odvtedy som nevidel žiadnu dobrú. Občas tu natrafím na nejakú mŕtvu sračku, v ktorej sa vôňa zdá byť v stopách badateľná, ale nie je. Dnes je náš trh v bode, kde v lete vyšlo niečo nikotínovo-žlté, mám pocit, že to má možno 50% účinok na začiatku, ale tu sú 20-30% maximá. 1G do nosa, rozvibrovali sa mi všetky nervové vlákna, chrčal som, lapal po dychu, točil som sa, fakt som bol v háji... Po 2 hodinách prudké vytriezvenie, po 3 hodinách som doma vyplienil chladničku, prejedol som sa na smrť. Potom som 10 hodín spala tvrdo ako predčasne narodené dieťa, ktoré práve vložili do nového inkubátora. Celé dni som nevedel identifikovať jeho vôňu, ale vedel som, že ho poznám, a bola to celkom obyčajná vôňa. Potom som si to uvedomil. Voňal ako silný, sladký kávový likér. Nie podobná, len rovnaká.
Neviem, čo to, do čerta, bolo. Ale moja skúsenosť s amfetamínom, s ktorým som na začiatku vyrobil podobný štart, s ním nešoférovala 3 hodiny, ale cvakala mi čeľusť bez mihnutia oka 3-4 dni.
Tie už majú počas aktívnej doby vedľajšie účinky, ktoré vám dávajú pocit napätia, a okrem toho sa z toho nebudete cítiť lepšie, vlastne... Robí vás to hlúpym. Nech robíte čokoľvek, trvá to trikrát dlhšie ako zvyčajne, pretože vaše telo sa márne točí, mozog ho zatieni a vy sa ponáhľate. Aha, a spôsobuje to také problémy s pamäťou, že neustále všetko hľadáte, pretože len čo niečo odložíte, už zabudnete, kam ste to dali. Dodnes neviem, čo to bolo za veci, ale už ich nikdy neuvidím. Predáva sa to ako amfetamín a keď nadhodíte tému, dostanete také múdre vysvetlenia, že "amfetamín sa dá vyrobiť na 10 spôsobov." Poviete mi, že amfetamín bude amfetamínom, aj keď to urobíte iným spôsobom. Na to už neexistuje odpoveď.
Takže výmenou za situáciu, v ktorej ste sa ocitli, keď ste to napísali... by som teraz všetkým registrovaným obyvateľom Mos Eisley zaškrtil hrdlo.