Máte nejaké otázky?

Sir_Smokealot

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Je povolené sprostredkovať dodávateľov rc, aj keď nie sú sponzormi?

Toto fórum sa mi páči, ale v syntéze som ešte stále celkom začiatočník, preto by som chcel ponúknuť sprostredkovanie rc predajcov, pretože rc scénu poznám veľmi dobre, a tak by som mohol časť vrátiť.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Čo máte na mysli pod pojmom sprostredkovanie?

Sir_Smokealot

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Niekto niečo hľadá a ja mu poskytnem existujúcich poskytovateľov s povesťou toho, čo hľadá, ak takí existujú. (Žiadne dodatočné náklady, len odkaz alebo meno dodávateľa)

Jeff_Benzoz

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Otázka Navigating_BB: w {VPN&Opera} všetko funguje, ale w {TorOnion App} môžem robiť iba odosielanie a prijímanie správ a niekoľko ďalších. Je to bežné?

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Tento problém je na strane prehliadača, nie na našej strane.

GermanWhite

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Dobrý deň,
Môže mi niekto pomôcť. Mám skaly MDMA, ktoré chcem premeniť na kvapalinu a potom ich ReRockovať do foriem na stealth. Pozná niekto postup alebo kde na fóre nájdem postup, ako premeniť skaly MDMA na kvapalinu a tie späť na 1 pevný predmet MDMA.

sm0ker

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Pýtam sa na to už po tretí raz. Mám celkom dobrú zbierku o MA syntéze (PDF), kde ju môžem zverejniť? Každé vlákno s touto otázkou bolo vymazané...

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Nemôžem odpovedať na správy, len mi alebo nie je možné použiť tlačidlo odpovede na tor prehliadači?

stoneda$$a$$in

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Po hodinách a hodinách križovania konečne člen, existuje spôsob, ako inzerovať to, čo hľadáte... napríklad ; metakvalón, "714", quualudes. Nemôžem nájsť overeného predajcu na webe. Ďakujem.

Cotton Jerzy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Viem, že neexistuje žiadna 100-percentná záruka bezpečnosti kupujúceho, ale vylučuje nákup prostredníctvom systému úschovy tohto fóra významne prípadné po-po?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,080
Deals
1
@HEISENBERG, mám odpovedať na tieto otázky, ak si myslím, že viem ( napríklad chlapík, ktorý sa pýta na svoje syntézové PDF, kam má poslať, knižnicu [moja odpoveď]), alebo je to na administratívnu odpoveď?

lacusht91

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Hy. Chcem urobiť svoj prvý nákup na trhu. na čo si mám dať pozor ? Všetci predajcovia na trhu sú už v poriadku ?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,080
Deals
1
Sledujete niečo, čo si chcete kúpiť?🤷🤔 to sa musíte naučiť sami. Ak je to príliš jednoduché, nenaučíte sa to. Všetky potrebné informácie nájdete tu. Pritiahnite si stoličku a začnite čítať

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,080
Deals
1
Sledujete niečo, čo si chcete kúpiť?🤷🤔 to sa musíte naučiť sami. Ak je to príliš jednoduché, nenaučíte sa to. Všetky potrebné informácie nájdete tu. Pritiahnite si stoličku a začnite čítať . Nie, CAVEAT EMPTOR

SasquatchMonero

Don't buy from me
New Member
Reaction score
11
Prečo sú platby za aktualizáciu účtu pomocou bitcoinu? Btc je vysledovateľný ako fvck. Prečo tam na platby nepoužívať Monero?

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Odhaľujem tu svoju úplnú neznalosť, ale BTC sa dá vysledovať? Môžete laicky vysvetliť, v čom je Monero iné ako BTC, a teda menej vysledovateľné?

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
Btc sú navždy sledovateľné. Monero sú na päť dní

Muktika

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
2
Dobrý deň, uveďte prosím odkaz na návod na meranie teploty v banke.
p/s
banka 5000 ml, teplomer musí byť dlhý, aby dosiahol na kvapalinu? zvážte ortuťový model? ďakujem.