Som správca a dúfam, že sa mi podarí získať pomoc. Vidím užitočnosť a potrebu takejto skupiny, hoci som na túto prácu beznádejne nekvalifikovaný. práve v tejto chvíli sa ľudia chystajú miešať silnú chemikáliu do inej silnej chemikálie v zaváraninovom pohári na svojom pulte. Ešte ani neuvažovali o tom, čo sa stane potom. Mohlo by sa to prevariť a zmrzačiť rodinného psa alebo založiť požiar alebo ich oslepiť. Na tejto stránke sú ľudia a príspevky, ktorí pri hľadaní (čokoľvek hľadajú) zabudli na logiku a chystajú sa na prístup "vyjebať a zistiť niečo, čo môže ukončiť ich slobodu alebo život. Ak budú mať šťastie, nestane sa vôbec nič. Nesledovali dostatočne pozorne recept. Reaktanty pridávali v nesprávnom poradí. Možno chota recept, ktorý nefunguje, pretože bol oveľa jednoduchší ako ten, ktorý by fungoval, alebo preto, že si niekto neúplne pamätal niečo, čo mu bolo povedané alebo čo videl. Človek, ktorý sa pekelne snaží vyrobiť drogy bez toho, aby najprv pochopil mechaniku základov chémie, predstavuje vážne nebezpečenstvo, ktorému sa dá vyhnúť