Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Máte nejaké otázky?

delkibrother

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Dobrý deň, WW ;)
som si prezrel na fóre, našiel som niekoľko užitočných dokumentov, avšak stále ma zaujíma, či by bolo v poriadku požiadať o úplný návod na výrobu jednej konkrétnej "chemikálie"?

Naozaj pekná práca.
Prajem vám pekný začiatok týždňa :)

billy

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dobrý deň , nejaké videá, prosím, o metódach priamo z aoils , a či aoils a bmk sú to isté, prosím.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,976
Deals
666

Venujte pozornosť tejto časti fóra. Nájdete tam niekoľko komplexných publikácií s rôznymi cestami k syntéze mefedrónu.
Ak máte ešte otázky, môžete ich položiť v príslušných vláknach alebo napísať súkromnú správu našim odborníkom.

delkibrother

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Presne to som kontroloval a prechádzal tie recepty. Ďakujem za odpoveď. Je tiež fajn, že v prípade otázok môžem napísať odborníkom priamu správu. Ďakujem pekne a prajem pekný deň :)

spaggydee

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
Nejaký zdroj v USA pre acetofenón, hexanofenón, valerofenón a iné podobné ketóny?
Ďalšie americké zdroje pre činidlá?

PINTXPC88

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
9
Potrebujem vedieť, ako silný je kanabinoid 7add..im oboznámený s 5cl.. porovnanie s 5cl, ktoré skóre 7add stojí

banister

Don't buy from me
New Member
Reaction score
44
Abeceda ručí za to. Zamestnanci sú nepretržite k dispozícii, takže na akékoľvek otázky vám odpovedia rýchlejšie ako na akomkoľvek trhu v tejto oblasti v súčasnosti. Majú tiež pekný zoznam preverených dodávateľov, čo z neho robí skvelé miesto, kde získate všetko, čo potrebujete, na jednom mieste.

wodanez

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1

Našiel som vás pred dvoma týždňami a posledných pár dní som strávil číhaním - fórum na mňa urobilo naozaj veľký dojem!

Máte vy (alebo niekto iný tu) odporúčania na najjednoduchšie/najzákladnejšie veci na výrobu (najmä z hľadiska získavania činidiel)?

V skutočnosti nehľadám nič, čo by som predával - len nečestný bývalý študent chémie 😋. V minulosti som experimentoval s vytváraním základných psychedelických látok (nápoje napustené modrým lotosom, jednoduché extrakcie z húb), ale potrebujem niečo zložitejšie, aby som si mohol namočiť nohy.

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
174
Tento systém je bezpečný pre Európsku centrálu?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,976
Deals
666

Záleží na tom, čo sa chystáte kúpiť. V každom prípade naši odborníci vyberú najbezpečnejšiu dostupnú možnosť.

wodanez

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Bolo by tu prijateľné hovoriť o vytváraní legálnych psychoaktívnych látok z bežne dostupných rastlinných produktov?

Veľa som experimentoval s výrobou úplne legálnych odvarov z takých vecí, ako je kvet modrého lotosu a niektoré druhy kakaa - rád by som sa o niečo z toho podelil, ak je to vhodné.