Cocaine Echt z nep

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
UykrAhCiwT

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
W18IdpfKw9

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Stará dobrá slonia pečiatka. Dr boli pred časom krásne slony a delfíny peruánske. Na rozdiel od nich tento obrázok kričí NEP. Ani si nemyslite, že ide o systémovú prácu, ale o tehlu, ktorú bolo treba namiešať. Takto vyzerá lesk. Pravdepodobne zmiešaný s proca alebo tetra. Okrem toho vidno, že okraje sú na nej stále. Priemerný filtračný papier bol práve odstránený.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Och, možno by to ešte mohla byť systémová práca, ale myslím si, že ten, kto vložil tehlu do sušičky na príliš dlhý čas bez ochrany oddelenej od filtračného papiera

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Pri výrobe tehál som nikdy nepoužíval fi lmový papier

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Čo sa ukladá do formy? U len vložíte kokaín do formy? Bez filtračného papiera?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
A čo je vaša vlastná myšlienka, čo sa nepodarilo s leskom. Je to váš btw?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Ovládate holandský jazyk?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Áno, myslím, že automatický preklad stránky spôsobil, že to spočiatku vyzeralo, akoby som hovoril po anglicky

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Už ste niekedy sami kryštalizovali dobrú bázu? Takže najprv tiež "usmažte" svoju bázu v hexáne atď. a potom ju rozpustite vo svojich rozpúšťadlách atď. atď.
Získate lesk , štruktúru všetko, ale lesk je povedzme 1 celok a nie disko guľa perál. Pre ten perleťový efekt tam primiešavajú niečo navyše, čo presne neviem.

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Tak to naozaj často býva. Len nechápem, čo myslíte pod perlovou diskoguľou. Máte jej obrázok?

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Mimochodom, bola tá slonia tehla základnou úlohou? Pretože si viem predstaviť, že tá korunová tehla bola tiež základná práca, ale vyzerá jednoducho pekne. Čo sa na tomto slonovi pokazilo?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Ako papier používam rôzne druhy krepového papiera, ktorý pokrývam fóliou, z ktorej mám aj rôzne hrúbky. Skutočne záleží na tom, čo chce zákazník a o aký druh obchodu ide...

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Áno, krepový papier je to, čo mám na mysli pod filtračným papierom. Používate taliansku verziu?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
42
Taliansky okrem iného, ale aj iné, nemôžem nájsť obrázok takto budem hľadať eveb zajtra. Tiež ma netrápi horná časť bloku, pri pečiatke, ale skôr ak je zlomená, potom ten lesk jednoducho nie je správny

• Like
Reactions: rqq

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Hmm možno je to na vašom procese. Aj keď vlastne neviem, aký rozdiel máte na mysli. Lisujete koks hneď po tom, ako ho filtrujete látkou z rozpúšťadla? Alebo ho najprv ohrievate v mikrovlnnej rúre a potom lisujete. Existuje toľko faktorov, ktoré môžu zohrávať úlohu, pokiaľ ide o lesk, ale myslím, že to viete aj vy

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Dostal som tomiestne a umyl som to v destilovanom acetóne. Má pekný hladký lesk. Nie sú to iskrivé škvrny, ale akoby vybielený hliníkpravdepodobne má v sebe ešte nejakú kyselinu boritú, ale predovšetkýmlesk je správny na kvalitný materiál. V čistej forme je kokaín kryštál, na ktorom je vidieť, že je trochu tranlucentný. Je to suchý
1q7HTAV9Mc

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Pekný človek. Táto fotka bola malým testom zo základu na hcl pred časom.
BJpdyTuPNL

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Nemám na mysli lesklé novinky, ale hranaté okraje a obrázky na tehličkách. Len v posledných 10 rokoch robia to, čo si pamätám 20 rokov predtým, že sa nesnažili identifikovať. Aj drugs-data.org testuje veľa kokaínu amd len asi 5 % nemá v sebe nič iné. 75 % má benzoyl ekgonín, 50 % má metylekginín 30 % má fenecitan levamizol/dextrmisol alebo nie je kokaín.. len prešlo 700 testov v USA sarlier a hovorím nič iné, ale myslím nič iné, čo je droga alebo identifikovateľná látka

• Like

rqq

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Áno, pochopil som vás. To sú zaujímavé veci. Testujú aj európske tehly. A z ekgonínu sa nedá vyrobiť kokaín?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Vedeli ste, že ultrafialové svetlo vám v sekunde ukáže, či ide o kokaín, a tiež predstavu o čistote

• Like

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Pri pohľade na zalomený kus sa dá veľa zistiť. Ak nie je zubatý ako rozbitá bridlica, človek nebol profesionál

• Like