- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Dostal som tomiestne a umyl som to v destilovanom acetóne. Má pekný hladký lesk. Nie sú to iskrivé škvrny, ale akoby vybielený hliníkpravdepodobne má v sebe ešte nejakú kyselinu boritú, ale predovšetkýmlesk je správny na kvalitný materiál. V čistej forme je kokaín kryštál, na ktorom je vidieť, že je trochu tranlucentný. Je to suchý
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- By rqq
Pekný človek. Táto fotka bola malým testom zo základu na hcl pred časom.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
Aha, dobre, teraz to chápem. Ale sám som si všimol, že keď začnete sušiť dlaždice, je veľký rozdiel v lesku. Na 1 dlaždicu som umiestnil plastovú fóliu na prednú stranu. Takú, akú stiahnete z displeja nového telefónu, ale pružnejšiu. A na druhej dlaždici bol len papier, v ktorom prišla z formy. Tá s plastovou ochranou pred teplom mala oveľa krajší a hladší lesk ako tá bez nej. Tá bez mala fľakatý lesk ako na žolíkovom bloku.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Language
- 🇪🇪
- Reaction score
- 42
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Nemám na mysli lesklé novinky, ale hranaté okraje a obrázky na tehličkách. Len v posledných 10 rokoch robia to, čo si pamätám 20 rokov predtým, že sa nesnažili identifikovať. Aj drugs-data.org testuje veľa kokaínu amd len asi 5 % nemá v sebe nič iné. 75 % má benzoyl ekgonín, 50 % má metylekginín 30 % má fenecitan levamizol/dextrmisol alebo nie je kokaín.. len prešlo 700 testov v USA sarlier a hovorím nič iné, ale myslím nič iné, čo je droga alebo identifikovateľná látka