- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Dostal som tomiestne a umyl som to v destilovanom acetóne. Má pekný hladký lesk. Nie sú to iskrivé škvrny, ale akoby vybielený hliníkpravdepodobne má v sebe ešte nejakú kyselinu boritú, ale predovšetkýmlesk je správny na kvalitný materiál. V čistej forme je kokaín kryštál, na ktorom je vidieť, že je trochu tranlucentný. Je to suchý
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- By rqq
Pekný človek. Táto fotka bola malým testom zo základu na hcl pred časom.
↑View previous replies…
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Pretože sú priamo z džungle a nie je to pretlmočené, ak to máte na mysli. Tajomstvo vločiek nepoznajú deti, ktoré si na svoje rebrikety dávajú emblémy kríženia zvierat a emblémy Lamborghini. Dobrý kokaín nikdy nie je taký pekný. V USA je # zistenou "falšovacou látkou benzoylekgonín, produkt metabolizmu kokaínu pri prvom prechode. Nie je cns aktívny, ale JE to to, čo test na drogy meria vo vzorke, pretože jeho polčas rozpadu je 4x dlhší ako u kokaínu. Je to etylester metylesteru kokaínu, reaguje na reagenčné testy ako kokaín , chutí a vyzerá veľmi podobne ako kokaín, ale nie je aktívny v CNS. Videl som analýzy, kde bol obsah vyšší ako kokaín, takže vyzerá, vonia, chutí, cíti sa ako kokaín, ale jeho čistota je len 30 %. Testuje sa na 80 %, ale je to 30 %.
Myslel som, či ste hcl Gass prebublali cez nepolárne rozpúšťadlo a vyzrážali ho, alebo ste použili vodnú 37% kyselinu murickú zriedenú rozpúšťadlom.
Myslel som, či ste hcl Gass prebublali cez nepolárne rozpúšťadlo a vyzrážali ho, alebo ste použili vodnú 37% kyselinu murickú zriedenú rozpúšťadlom.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
Nerozumiem tomu, hovoríte rn, že väčšina kokaínu tam v USA je dobrá, alebo to nechápem. Btw väčšina týchto ( originálnych ) tehličiek pochádza priamo zo SA, o tom vás môžem uistiť. Prichádzajú celkom takto to je celkom štandardné očakávania kvality tu. A my nie bubliny hcl plynu používali sme metódu džungle, ktorú sa naučili a robili kolosy, takže áno, druhá, ak som to správne pochopil
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 19
- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,078
- Deals
- 1
Nemám na mysli lesklé novinky, ale hranaté okraje a obrázky na tehličkách. Len v posledných 10 rokoch robia to, čo si pamätám 20 rokov predtým, že sa nesnažili identifikovať. Aj drugs-data.org testuje veľa kokaínu amd len asi 5 % nemá v sebe nič iné. 75 % má benzoyl ekgonín, 50 % má metylekginín 30 % má fenecitan levamizol/dextrmisol alebo nie je kokaín.. len prešlo 700 testov v USA sarlier a hovorím nič iné, ale myslím nič iné, čo je droga alebo identifikovateľná látka