- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 5
Vážení páni, v súvislosti s touto problematikou sa vám prihovára aj Mr.
Na oddelenie voľnej zásady podľa vašej metódy použite kyselinu L vínnu.
Pri miešaní sa mi vytvorila látka podobná žuvačke, a keď som prestal miešať, všetko sa zmenilo na veľmi tvrdú bielu pevnú látku. Celý kus.
Je to správne?
Na oddelenie voľnej zásady podľa vašej metódy použite kyselinu L vínnu.
Pri miešaní sa mi vytvorila látka podobná žuvačke, a keď som prestal miešať, všetko sa zmenilo na veľmi tvrdú bielu pevnú látku. Celý kus.
Je to správne?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Áno
↑View previous replies…
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
- By btcboss2022
Nezmení sa na kvapalinu kvapalina sa zmieša s tvrdou pevnou látkou, ktorú musíte rozdrviť na vákuovú filtráciu a získať kvapalinu.
O výťažku freebase z p2p je v poriadku, ak sa nepoužije p2p destilovaný parou.
O výťažku freebase z p2p je v poriadku, ak sa nepoužije p2p destilovaný parou.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 5
Vážení páni, v súvislosti s touto problematikou sa vám prihovára aj Mr.
Na oddelenie voľnej zásady som použil kyselinu L vínnu. Vákuum dáva kvapalinu. Alkalická PH-13. Získa sa voľná zásada.
Voľnú bázu premiešajte. Pripojte HCI. Hodnota PH -2. Chcel som upraviť pH na -3. Ale pH náhle kleslo. Dávam si pozor, aby som pridala veľmi málo HCI. Hodnota pH bola na začiatku vždy okolo 7. Potom zrazu klesne na -2.
Zahrejte na 130°. Nalejte do nádoby s 10 objemami vychladeného izopropylalkoholu. V nádobe sa okamžite objavilo veľa prášku. Nemali by vzniknúť kryštáliky?
Čo som urobil zle?
Pane, pomôžte mi, prosím.
Na oddelenie voľnej zásady som použil kyselinu L vínnu. Vákuum dáva kvapalinu. Alkalická PH-13. Získa sa voľná zásada.
Voľnú bázu premiešajte. Pripojte HCI. Hodnota PH -2. Chcel som upraviť pH na -3. Ale pH náhle kleslo. Dávam si pozor, aby som pridala veľmi málo HCI. Hodnota pH bola na začiatku vždy okolo 7. Potom zrazu klesne na -2.
Zahrejte na 130°. Nalejte do nádoby s 10 objemami vychladeného izopropylalkoholu. V nádobe sa okamžite objavilo veľa prášku. Nemali by vzniknúť kryštáliky?
Čo som urobil zle?
Pane, pomôžte mi, prosím.