"MOJA" kryštalizácia voľnej bázy MDMA

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
676
Deals
8
Samozrejme, že môžete zmiešavať freebase s rozpúšťadlom pred pridaním HCL, ale neskôr budete potrebovať viac času na to, aby sa zmes pri 130C odparila, pretože toto rozpúšťadlo sa odparí, s HCL z mrazničky, freebase tiež za studena a vyhnúť sa vysokým teplotám počas pridávania nebude žiadny problém ;-)

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Viete, že MDMA sa nedá zahrievať kyselinami na vysoké teploty? Produkt sa rozkladá a už to nie je čistý MDMA.

View previous replies…

azides

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Väčšina laboratórií nedokáže rozlíšiť MDMA alebo MDDMA alebo MDMMA prvé 2 majú aj rovnakú molovú hmotnosť.

Iba NMR dokáže rozlíšiť MDMA vs MDDMA

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
115
@btcboss2022 ako si pamätám, už dávno som napísal niečo nesprávne o vašom produkte, ospravedlňujem sa za to, vzhľadom na nové skúsenosti môžem povedať, že musíme vedieť priznať chyby. Ospravedlňujem sa, brat, mýlil som sa: čierna farba robí zmätok, ale váš produkt je perfektný!

alquimista00

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
2
Existuje spôsob, ako očistiť čierne kryštály a premeniť ich na úplne čisté kryštály?

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
115
Všetko je možné. Je to otázka času, rozpúšťadiel a toho, ako veľmi je váš produkt na začiatku znečistený.

alquimista00

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
2
Dobrý deň, vďaka tejto príručke sa mi podarilo vyrobiť veľké kryštály, ale mám problém s dokončením sušenia kryštálov, sú vnútri veľmi vlhké, keď kryštál rozlomíte na polovicu, chcela by som vedieť, ako ich môžem dobre dokončiť sušenie?

alquimista00

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
2
Takže to znamená, že ph veľmi klesá ?
ale ja som sa pozrel, keď som ho vytiahol z mrazničky, a bolo na 7.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
676
Deals
8
Lepšie 4 sa vyhnúť mastným kryštálom.

alquimista00

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
2
Dobre, ďakujem veľmi pekne.

Mdp2p

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
12
Mdma skutočná

Attachments

• N2dgeM4Ppz.jpg
    N2dgeM4Ppz.jpg
    674.2 KB · Views: 242

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
115
Niekedy robím aj smiešne veci. Tentoraz som nechal fľašu so zvyškami mdma hcl vo vode týždeň v pivničnom sklade. Toto som dostal po týždni v uzavretej fľaši: 14 gr priehľadných kryštálov.
1UFb0V2BHr

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
115
@btcboss2022 brácho, aký je tvoj návrh na finálne umývanie kryštálov pre laikov, ak v krajine nie je k dispozícii acetón?

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
676
Deals
8
Možno je jednoduchšie najprv zistiť, čo je vo vašej krajine k dispozícii, a vybrať si z nich to najlepšie ;-)

View previous replies…

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
115
Neviem presne, nie je to moja krajina, ale podľa prvého záblesku kupujúceho,- metanol, etanol 96 %, pet. étery (v tomto prípade asi nesedia), acetaldehyd.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
676
Deals
8
Niekedy som v núdzových prípadoch použil zmrazený hexán alebo zmrazený etylacetát.

orgasmatron

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
Etylacetát a acetonitril som použil na rekryšt. mnohokrát, ale len na čistenie metamfetamínu ( nie na vytváranie kryštálov, ako je opísané)
Pri použití etyl acetátu sa mi nikdy nepodarilo úplne rozpustiť 100 % v bode varu, bez ohľadu na to, aký prebytok som použil. Napriek tomu zanecháva veľmi čistý pervitín, najmä to malé percento, ktoré v skutočnosti vykryštalizuje po prefiltrovaní pôvodného roztoku a vložení filtrátu do mrazničky. Acetonitril síce rozpúšťa všetko ( neviem obvyklý pomer, ale hneď ako budem mať príležitosť, urobím si poznámky, aby som sa o ne podelil), ale sám o sebe neodstráni všetky farbiace nečistoty, ale ak sa pridá aktívne uhlie a prefiltruje sa cez celit vo veľkom poréznom buchare z horúceho skla ( bez filtračného papiera, aby to mohlo rýchlo bežať)(inak to môže a bude tuhnúť v póroch a celé to upchať, zmiešať s celitovými zrazeninami, vytvoriť naozajstný neporiadok, moja rada je experimentovať pred zväčšením).
A teraz moja otázka, je potrebné oddeliť enantioméry MDMA, aby vznikli veľké sklovité kryštály?

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
48
Deals
12
"A teraz moja otázka: Je potrebné oddeliť enantioméry MDMA, aby sa vytvorili veľké sklovité kryštály?"

nesprávne. jeden oddelený izomér (s alebo d je jedno ) vám nedá veľký lesklý kryštál. tu je rozdiel mdma od pervitínu.

Daredevil

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Myslí si, že mal na mysli MDA

inno

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Vážený brat, aká je najlepšia hodnota pH pri rozpúšťaní v destilovanej vode? Po tom, ako som ju varil, kým sa nenasýtila, som zistil, že sa zredukovala do voľného alkalického stavu a nekryštalizuje. Aký je dôvod?

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
334
Deals
1
Mohlo by sa pridať veľa vody/rozpúšťadla alebo probs ani MDMA

inno

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Vážený brat, na test som použil 50 g MDMA HCL. Neskôr som ho dokonca odparil na celkový objem 75 cm3, vložil do chladničky a ochladil, ale nedošlo k žiadnej kryštalizácii a ani sa neobjavili žiadne náznaky kryštalizácie. Môj MDMA sa zmenil na mastný. voľnej bázy, je to kvôli môjmu pH?
Prosím, pomôžte mi, ďakujem.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
334
Deals
1
nie som si stopercentne istý, pretože som nikdy predtým nemal takýto výsledok @G.Patton máte na to návrh