Tento víkend sa o to pokúsim znova. Tentoraz si urobím mravčan amónny na prednej strane a nechám ho chvíľu variť, aby voda zmizla
a potom ho dám do mrazničky a potom ho vysuším pomocou vákua. Takže viem, že vo vnútri nie je absolútne žiadna voda
Nechápem, že toľko ľudí tu tvrdí, že sa im syntéza podarila.
ale nezverejňujú dôkazy. Je mi ľúto, ale pre mňa ste neuspeli.
Myslím, že váš problém je v p2p, premena bola neúplná varili ste len bmk prášok v kyseline? aké je ph vášho p2p a ako vonia? čistý p2p má veľmi príjemnú kvetinovú vôňu
dala som 5 kg prášku 5 l vody a 5 l hci. všetko sa zazelenalo. je to normálne?
keď som dosiahol 3l hci, videl som olej. ale čítal som, že je potrebné viac hci?
Skutočne nechápem, prečo chcú ľudia na to používať HCI .
Ak sa môžete vyhnúť HCI, urobte to. bod varu je veľmi nízky a najdôležitejší.
to je najhorší produkt, s ktorým sa dá pracovať.
Musíte si nájsť chemikáliu s bodom varu minimálne 140 °C.
A VŽDY ZAČNITE S MAXIMÁLNYM MNOŽSTVOM 0,5 KG
toto je príprava P2P fenylacetónu CAS 103-79-7 s použitím BMK Kyselina glycidová ( sodná soľ ) CAS 5449-12-7 s hlavnou zložkou kyselina sulfónová sila je 75 % CAS 7664-38-2
-------------------------------------------------- ------------------------------
pripravíme 1 kg BMK
vezmeme si 5 litrovú banku s dvojitým hrdlom
pridáme 500 ml vriacej vody . začneme miešať.
teraz pomaly pridajte 1 kg soli BMK. potom pridajte 1 liter kyseliny sulfónovej. teraz pripojte spätný tok a zahrejte obsah banky na maximálnu teplotu. plus mínus 130 °C. použite výkonný mixér.
Nechajte variť v refluxe 4 hodiny.
odoberte vrchnú vrstvu a nalejte ju do odmerky.
spodnú vrstvu nechajte vychladnúť a uschovajte nabudúce. ( pri tomto spôsobe prípravy nemáme žiadny chemický odpad )
teraz uvarte 1 liter vody a pridajte ju do odmerky. na premiešanie všetkého použite ručný mixér.
Po niekoľkých minútach miešania nechajte odmerku vychladnúť na izbovú teplotu.
odstráňte vrchnú bielu vrstvu (je to voda a odpad, ktorý nepotrebujeme)
spodná vrstva je P2P vyčistená a pripravená na použitie.
ps: pri tejto príprave sa nemusíme obávať, že v našom P2P zostane voda, pretože voda váži menej ako P2P
ps2: ak dodržíte tieto pomery, P2P bude mať hodnotu ph 4 .
ak použijete viac kyseliny sulfónovej, hodnota ph klesne na 1. Preto nie je potrebné používať príliš veľa kyseliny sulfónovej.