- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Dobrý deň,
Tu je môj posledný úspech, aby sa kryštalizoval prirodzene v molekulárnej forme samotného kryštálu. Viac čisto nemožné!! ;-)
Zdá sa, že ručne, ale verte mi, že sú prirodzene vytvorené!
Tu je môj posledný úspech, aby sa kryštalizoval prirodzene v molekulárnej forme samotného kryštálu. Viac čisto nemožné!! ;-)
Zdá sa, že ručne, ale verte mi, že sú prirodzene vytvorené!
Attachments
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 7
Veľmi pekná práca. Aký postup používate na odstránenie čiernej nečistoty podobnej dechtu? Dokonca aj na snehobielych kryštáloch sa objavuje pri následných rekryštalizáciách a konečný produkt je dosť tmavý.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 7
Urobíte druhú acidobázu na odstránenie čiernej látky? Keď plynujem, kryštály voľnej bázy sú snehobiele, ale po rekryštalizácii na veľké úlomky stmavnú a obsahujú tú lepkavú látku. Špinavý acetón použitý na umývanie tiež obsahuje veľa tohto a mdma. Rozmýšľal som, že skúsim pred kryštalizáciou freebase vydestilovať.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Robím to len raz možno kvalita prekurzorov to ovplyvňuje vždy používam prášok vosk je viac znečistený mal som ho aj na začiatku.
Áno, vašou najlepšou možnosťou je destilácia s vodnou parou.
Overil som si to a zdá sa, že nečistota je mdp2ppol alebo podobná, ale názov nie je v tomto prípade dôležitý.
Áno, vašou najlepšou možnosťou je destilácia s vodnou parou.
Overil som si to a zdá sa, že nečistota je mdp2ppol alebo podobná, ale názov nie je v tomto prípade dôležitý.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8