- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
NOVÉ VIDEO
Syntéza hydrochloridu d-metamfetamínu prostredníctvom kyseliny vínnej
Syntéza hydrochloridu d-metamfetamínu prostredníctvom kyseliny vínnej
- Novator
- 174
https://bbgate.com/threads/methamphetamine-isomers-separation-by-tartaric-acid.9690/...
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 0
Dobrý deň, Heisenberg
Rešpektujem a oceňujem to, čo robíte. Mám niekoľko otázok, na ktoré dúfam, že mi pomôžete odpovedať.
Moje otázky sú
1. Bude nerozhodnutý metamfetamín kryštalizovať
2. Svrbia alebo dusia kryštály nerozpusteného metamfetamínu pri fajčení?
Kamarát dostal nejaký metamfetamínový olej nie som si istý, kde ho získal, viem, že nebol syntetizovaný s pseudoefedrínom. Neviem, či bolo vykonané rozlíšenie, ale viem, že vykryštalizovaný pervitín pri fajčení svrbí/škrtí v hrdle.
Je niečo, čo môžem urobiť, aby som zastavil svrbenie/škrtenie. Kryštáliky som premyl acetónom a vykonal som aj extrakciu kyselinou a zásadou, ale stále to nezastavilo svrbenie/škrtenie pri fajčení.
Budem vám vďačný za pomoc
Rešpektujem a oceňujem to, čo robíte. Mám niekoľko otázok, na ktoré dúfam, že mi pomôžete odpovedať.
Moje otázky sú
1. Bude nerozhodnutý metamfetamín kryštalizovať
2. Svrbia alebo dusia kryštály nerozpusteného metamfetamínu pri fajčení?
Kamarát dostal nejaký metamfetamínový olej nie som si istý, kde ho získal, viem, že nebol syntetizovaný s pseudoefedrínom. Neviem, či bolo vykonané rozlíšenie, ale viem, že vykryštalizovaný pervitín pri fajčení svrbí/škrtí v hrdle.
Je niečo, čo môžem urobiť, aby som zastavil svrbenie/škrtenie. Kryštáliky som premyl acetónom a vykonal som aj extrakciu kyselinou a zásadou, ale stále to nezastavilo svrbenie/škrtenie pri fajčení.
Budem vám vďačný za pomoc