Ponovno, tega res ne razumem. Nikoli ne bom. Zakaj želijo ljudje sintetizirati amfetamine in jim ne uspe, tudi če nekdo navede prava molska razmerja, potem pa se pritožujejo, da so naredili vse, kot je bilo zapisano v postopku, in jim vedno znova ne uspe. Tudi ko so podana prava molska razmerja, je toliko stvari, ki jih moraš vedeti. Ali pa včasih celo zelo malo, vendar je ta maloštevilna informacija večinoma ključna informacija, da stvari delujejo. Na primer, kolikokrat mora biti presežek enega od teh reagentov v pravem molarnem razmerju v reakcijski bučki, da bodo stvari delovale. Če ste preveč leni, da bi prebrali vsaj eno dobro kuharsko knjigo, ali pa vas preprosto ne zanima dovolj, da bi našli in prebrali vsaj eno kuharsko knjigo o amfetaminu, zakaj ne kupite te spojine? Na teh forumih vidim tovrstne ljudi, ki jih še nikoli in nikjer nisem videl toliko. Ja, zelo dobro je malo poučiti in dati dober nasvet, sam nisem Einstein, ampak sem vse svoje reakcije naštudiral iz interneta. Sinteze na forumih, prebral sem kup knjig in patentov, reakcije na različnih straneh. Prenesel sem veliko osnovnih knjig o organski kemiji itd. V šoli sem bil pri kemiji slab, ker me sama šola ni zanimala. Sploh me ni zanimalo. Ko pa sem se pred približno 8 leti začel učiti kemijo, sem zasvojen s preizkušanjem novih sintez, ne več z zdravili. Ampak to sem samo jaz, vsak je drugačen, ampak včasih me to tako razjezi, da moram nekaj povedati. In mir! Opravičujem se za dolgo besedilo.
P.S To besedilo ni bilo namenjeno tebi OrgUnikum, ampak ... saj veš, tistim v besedilu.
TheNut.