Ne, pred ločevanjem izomerov ga nisem destiliral.
Nimam nobenih težav s postopkom ločevanja, le čudno je bilo, da sem nečistoto našel šele, ko sem pral L freebazo iz Leuckartove poti.
Destilacijo s paro sem že zdavnaj opustil za velike količine, je nočna mora in večna tudi z velikim parnim strojem.
Po kristalizaciji z acetonom imam popolnoma enako končno snov s pranjem kislinske baze in rekristalizacijo.
Vem, kaj o tem pravijo teorija in literatura, vendar je to dejstvo, ki sem ga sam že stokrat dokazal.
Glede kota vrtenja imaš prav, nisem ga preveril, vendar mi moje stranke in nekateri med njimi so stari uporabniki metamfetamina pravijo, kako močan je in racemični ni tako močan kot ta.
Na tej sliki je kristalizacija majhne serije za nekaj majhnih naročil, zdaj pa delam na veliki seriji in vam bom pokazal, kako prozorni in veliki so lahko drobci.
Zelo bi bil hvaležen, če bi mi razložili, kako iz racemične freebase dobite velike in prozorne kristale. Prebral sem, da je mogoče dobiti srednje velike kristale, vendar iskreno povedano, tega še nisem videl.
Razmišljam, da bi vam predlagal majhen izziv in mi povedal, kaj mislite.
Pošljem ti lahko vzorec svojega D-metha in vzorec svojega racemičnega MDMA.
Ti narediš vse teste, ki jih potrebuješ, jih odneseš v zaupanja vreden laboratorij, jih daš izkušenim uporabnikom ... kar hočeš.
Z rezultati v roki, če mi lahko dokažete, da so vaše stvari iz destilirane freebase bolj čiste ali boljše od mojih iz ne destiliranja, vam pošljem 250gr vsakega izdelka brezplačno, če ne morete, želim samo, da poveste, da ste se zmotili tukaj na forumu.
Mislim, da je to dober posel, ne?
Kaj menite vi?
Hvala.